Ουζουνίδης: «Επιβράβευση το σημερινό παιχνίδι»

Επιβράβευση για τους παίκτες θεώρησε την ευρεία νίκη επί της Κέρκυρας ο Μαρίνος Ουζουνίδης στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, τονίζοντας πως πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν έτσι.

Μετά από καιρό, ο Παναθηναϊκός ήταν... κανονικός στη Λεωφόρο, επικρατώντας εύκολα με 4-0 της Κέρκυρας και παίρνοντας «ανάσα», λίγες μέρες μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό.Μιλώντας στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» συνεχάρη τους παίκτες του, αναφέροντας πως το χάρηκε και ο κόσμος της ομάδας μετά από καιρό.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε«To σημερινό ματς ήταν περισσότερο μια επιβράβευση για τα παιδιά, για όλη την ομάδα και για την προσπάθεια που κάνει, όχι για μένα. Το έχω πει πολλές φορές ότι είχαμε δύσκολα αποτελέσματα και καταστάσεις αλλά τα παιδιά προσπαθούν πάντα για ό,τι καλύτερο. Το σημαντικό είναι να έχουμε συνέχεια στην απόδοσή μας, αυτό είναι το πρόβλημα. Το είπα και πριν το ματς, ότι στα τελευταία ματς παίζουμε καλά αλλά πληρώνουμε τα εύκολα γκολ και ίσως τον φόβο που δείχνουμε εκτός έδρας. Αν τα βελτιώσουμε αυτά, θα έχουμε ήσυχη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Σήμερα τα πήγαμε καλά, βάλαμε γκολ, φτιάξαμε ευκαιρίες και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να αξιοποιήσουμε τους παίκτες που έχουμε. Ξέρουμε ότι έχουμε ελλείψεις σε κάποιες θέσεις και πρέπει να δοκιμάσουμε πράγματα. Είμαι ευχαριστημένος τόσο από τους παλιούς παίκτες όσο και από τα νέα παιδιά τα οποία θα παίρνουν χρόνο όποτε δίνεται η ευκαιρία. Αυτό είναι που μπορούμε να κάνουμε καλώς ή κακώς από εδώ και πέρα».