Ανατροπή με Μάνο ο ΟΦΗ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Μάνο, ο ΟΦΗ νίκησε με 3-1 τον Απόλλωνα Πόντου και μείωσε την διαφορά από την κορυφή...Μπορεί τα προβλήματα να είναι πολλά για τον ΟΦΗ όμως παραμένει πολύ δυνατά στο κόλπο της ανόδου.

Η ομάδα του Ηρακλείου αν και βρέθηκε να χάνει από τον Απόλλωνα Πόντου κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 και να εκμεταλλευτεί την γκέλα του Αρη με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6' με τον Συμελίδη όμως ευτύχησε να έχει σε μεγάλη μέρα τον Δημήτρη Μάνο. Ο παίκτης του ΟΦΗ όχι μόνο ισοφάρισε στο 17' με ωραία ατομική προσπάθεια αλλά έκανε και το 2-1 για τον ΟΦΗ δίνοντας του το προβάδισμα για τη νίκη.

Ο ΟΦΗ μάλιστα «καθάρισε» το τρίποντο στο 83' με το γκολ του Παπαστεργιανού κι έτσι μετά από 12 αγωνιστικές παραμένει στην 3η θέση αλλά μόλις στο -3 από τον Αρη και -2 από την Παναχαϊκή.

Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (88' Μονιάκης), Λεάλ, Μάνος

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καπίας, Τσεμπερίδης, Λιόνης (66' ΕνΛουντούλου), Καλογέρης, Συμελίδης, Χασομέρης, Μπρίτο (76' Κυβελίδης)