Πεντάρα... κορυφής για Ηρακλή!

Σόου Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, που φιλοδώρησε με πέντε γκολ τον Πιερικό και "πάτησε" ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος την ισοπαλία του Αρη Παλαιοχωρίου, τον οποίο και προσπέρασε στη βαθμολογία.

Με τους συνήθης ύποπτους Βασίλη Ρόβα και Βασίλη Παπαδόπουλος να "χτυπούν" και πάλι και τους Μηνά Πτηνόπουλο και Κριστιάνο Μεντί να ανοίγουν λογαριασμό με την "κυανόλευκη" φανέλα, ο Ηρακλής μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον Πιερικό σε... περίπατο, κερδίζοντας με το επιβλητικό 5-0 τον Πιερικό και "πάτησε" στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής, καθώς εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα του Αρη Παλαιοχωρίου στη Καρίτσα (σ.σ. κέρδισαν οι γηπεδούχοι) και προσπέρασε την ομάδα της Χαλκιδικής στη βαθμολογία.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Ηρακλής που είχε στο αρχικό του σχήμα τον Μιχάλη Γιαννίτση (ντεμπούτο με την "κυανόλευκη" φανέλα), δυσκολεύτηκε να βρει διαδρόμους και χρειάστηκε και πάλι η συμβολή του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας, Χρήστου Ρόβα, για να σκοράρει, στο 26', με τον Παπαδόπουλο να δίνει την ασίστ. 

Οι δυο τους αντέστρεψαν τους ρόλους και στο 45' κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας τους, "κλειδώνοντας" επί της ουσίας τη νίκη για την ομάδα του Ηρακλή. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πάντα απλοποιήθηκαν για την ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη, που έφτιαξε φάσεις και πέτυχε κι άλλα γκολ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην άνετη επικράτησή τους (σ.σ. αυτή ήταν η 4η σερί νίκη μέσα στο 2018).

Στο 68' ο Πτηνόπουλος με ωραίο σουτ δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Πιερικού, κάνοντας το 3-0, ενώ ο Κριστιάνο Μεντί, άνοιξε... λογαριασμό στο 72' με ωραίο διαγώνιο σουτ. 

Στη συνέχεια ο Ηρακλής, κατέβασε... ταχύτητα, πετυχαίνοντας στις καθυστερήσεις του αγώνα ένα ακόμα γκολ, με τον κορυφαίο σε απόδοση παίκτη του στο σημερινό παιχνίδι, Μηνά Πτηνόπουλο να είναι ο σκόρερ. 

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης (80΄ Καστριτσέας), Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Κωστούλας (75΄ Γκουτσίδης), Παναγιωτούδης (62΄ Μεντί), Α. Αθανασίου, Παπαδόπουλος (75΄ Π. Αθανασίου), Πτηνόπουλος, Ρόβας.