Μακ: «Στην Τούμπα δεν φοβόμαστε κανέναν...»

Αποκαλυπτικός ο Ρόμπερτ Μακ, μίλησε για την απόδοσή του, τον ΠΑΟΚ, το μέλλον του, ενώ υποστήριξε πως ο Δικέφαλος έχει το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την σημερινή του παρουσία και την συνύπαρξή του με τον Βιεϊρίνια: "Μου αρέσει να παίζω με τον Βιεϊρίνια. Ηταν η πρώτη φορά που έγινε αυτό. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, ξέρει τι πρέπει να κάνει, πως να κινηθεί στο χώρο. Είχαμε καλή συνεργασία, αλλάζαμε πολλές φορές θέσεις μέσα στον αγώνα και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Το θέμα είναι να βρούμε όλοι οι παίκτες μεταξύ μας χημεία και όχι για παράδειγμα μόνο εγώ με τον Βιεϊρίνια".

Για το σερί νικών του ΠΑΟΚ, είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος από τις συνεχείς νίκες. Ολοι είμαστε ικανοποιημένοι από το σερί νικών, δεν δεχόμαστε γκολ για πολλά ματς, σκοράρουμε αρκετά γκολ. Σήμερα παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος, είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Βγαίνει η δουλειά μας, παίζουμε καλά και ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένος".

Για την αλλαγή εικόνα ς του ΠΑΟΚ: "Ξεκινήσαμε με πολλές αλλαγές τη φετινή χρονιά. Με πιο σημαντική αυτή του προπονητή. Ο νέος μας τεχνικός, ήθελε χρόνο να εφαρμόσει τα πλάνα του. Πλέον όλοι γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο και όποιος και αν παίζει η απόδοσή του δεν επηρεάζεται".

Για την δική του εικόνα: "Εγώ λόγω γλώσσας δεν διαβάζω το τι γράφει ο τύπος. Σίγουρα στο ξεκίνημα της χρονιά δεν ήμουν ο εαυτός μου. Είχα καλή παρουσία στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όμως η αποβολή μου με πήγε πίσω, αφού έχασε τρία παιχνίδια. Προσπαθώ όποτε παίζω να αρπάξω την ευκαιρία και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο ρόστερ και υπάρχει μεγάλος εσωτερικός ανταγωνισμός".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, είπε: "Εχουμε τη δύναμη και τη δυνατότητα να κερδίσουμε και εκτός έδρας. Πλέον ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια. Παιχνίδια με ομάδες τύπου όπως ο Απόλλων κρίνουν τον πρωταθλητή. Στην Τούμπα δεν φοβόμαστε κανέναν".

Ο Ρόμπερτ Μακ που ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος του αγώνα, μίλησε και στη μικτή ζώνη εκεί όπου μεταξύ άλλων είπε:

"Δεν μας απασχολέί τι έκανε η ΑΕΚ είμαστε συγκεντρωμένοι σε εμάς. Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θέλουμε να βελτιωθούμε και άλλο για να έχουμε το πρωτάθλημα στα χέρια μας. Είμαι χαρούμενος που πήρα ευκαιρία έχουμε καλούς παίκτες και όταν μας δίνετε η ευκαιρία προσπαθούμε να την αρπάξουμε από τα μαλλιά κάνουμε τον προπονητή να έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο.

Έχουμε 12 ματς μέχρι το τέλος είναι σημαντικά τα επόμενα εκτός έδρας τα ματς αν και έχουμε βελτιωθεί και σε αυτόν τον τομέα. Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αλλά υπάρχει χώρος για βελτίωση.Το γκολ το αφιερώνω σε μένα και την οικογένεια μου. Στην προπόνηση δουλεύουμε με τον Πρίγιοβιτς ο προπονητής μας μας δίνει οδηγίες για το πως να βελτιωθούμε".

Σε ερώτηση για το μέλλον του είπε: "Είναι κάτι που δεν θα το αποφασίσω εγώ. Είμαι ακόμα παίκτης της Ζενίτ πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα επόμενα ματς πρέπει να γίνουν συζητήσεις για να αποφασιστούν αυτά εγώ πάντως θα ήθελα να μείνω".