Απο τα Γιάννενα δεν περνάει κανείς!

Μετά από ένα... τρελό παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες», ΠΑΣ και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να παραμένει αήττητη στην έδρα της γι' ακόμα ένα παιχνίδι φέτος!

Παιχνίδι που θύμιζε... τρενάκι του λούνα παρκ έγινε στους «Ζωσιμάδες», με τον Ατρόμητο να προηγείται στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, τον ΠΑΣ να βάζει δύο γκολ μέσα σε ένα τρίλεπτο και να «γυρίζει» το ματς και στο τέλος, μετά από ένα τραγικό λάθος του Γιαννίκογλου, η ομάδα του Κάναντι κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή:  Καλύτερος ο ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο, από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες

Στο πρώτο 45λεπτο του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς πιο επιθετικοί, είχαν την κατοχή και στο 15΄ διαμαρτυρήθηκαν (αδίκως) για πέναλτι σε χέρι του Ντάουντα, όμως όπως φαίνεται από το ριπλέι η μπάλα βρήκε πρώτα στο πόδι του Αφρικανού κι εν συνεχεία, άθελά του, στο χέρι.  

Εφτά λεπτά αργότερα, η ομάδα του Πετράκη ήταν αυτή που έφτασε μια ανάσα από το γκολ, καθώς σ' εκτέλεση φάουλ του Κόντε η μπάλα πήρε πολλά φάλτσα για να βρει, όμως, στο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.

Η «απάντηση» του Ατρόμητου ήταν ακριβώς με το ίδιο νόμισμα: πάσα του Γιαννούλη στον Ντάουντα, δυνατό σουτ εν κινήσει του τελευταίου με την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό δοκάρι του Γιαννίκογλου.

Κάπως έτσι, «μοιραία» το 0-0 δεν άλλαξε στο πρώτο μέρος.  

Η επιτομή του «τρελού» ματς

Το δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, ήταν το άλλο άκρο, καθώς «έβρεξε» γκολ (4 στο σύνολο) και οι ανατροπές ήταν συνεχείς.

Στο 47΄ ο Ντιγκινί είδε τον Γιαννίκογλου να τον προλαβαίνει πριν πλασάρει, στο 54΄ ο Βιντάλ πήρε την πάσα του Βιντάλ αλλά πλάσαρε από καλή θέση άουτ, ενώ δώδεκα λεπτά αργότερα ο Ντάουντα «κατάφερε» να χάσει την ευκαιρία του ματς, καθώς προ κενής εστίας, ουσιαστικά, έστειλε την μπάλα ψηλά έξω.  

Ένα λεπτό μετά, ωστόσο, η ομάδα του Περιστερίου κέρδισε το (καταφανές) πέναλτι, μιας και ο Τζημόπουλος ανέτρεψε τον Μπουσουλάτζιτς. Ο Ντάουντα ανέλαβε την εκτέλεση και «έγραψε» το 0-1.  Στο 78΄, μάλιστα, η ομάδα του Κάναντι θα μπορούσε να έχει διπλασιάσει τα τέρματά της, όμως ο Γιαννίκογλου είπε «όχι» στον Βασιλακάκη που πλάσαρε ωραία.

Απο κει και πέρα ακολούθησε αγωνιστική... παράνοια: 1-1 ο ΠΑΣ με τον Κόντε να παίρνει την πάσα από τον Χαλκιαδάκη και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ μόλις ένα δίλεπτο μετά την ισοφάριση τα Γιάννενα μπήκαν μπροστά στο σκορ, με τον Μπετρά από κοντά να κάνει το 2-1! 

Πάνω που όλα έδειχναν πως ο ΠΑΣ θα έφτανε στη μεγάλη ανατροπή, όμως, ο Γιαννίκογλου... χάρισε την ισοπαλία στον Ατρόμητο: εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις για τους φιλοξενούμενους, ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ στην προσπάθειά του ν' αποσοβήσει το κόρνερ «χάρισε» την μπάλα στον Μπουσουλάτζιτς, αυτός τη γύρισε στον Καρασαλίδη που δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Κάπως έτσι, τα Γιάννινα διατήρησαν το φετινό αήττητο στην έδρα τους (μένοντας, ωστόσο, μακριά από τη νίκη για 9ο σερί παιχνίδι), την στιγμή που ο Ατρόμητος δεν έχασε γι' ακόμα ένα παιχνίδι εκτός έδρας φέτος.  

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μανθάτης (54' Σολτάνι), Αποστολόπουλος, Βιντάλ, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Λίλα (63' Χαλκιαδάκης), Κόντε

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Ούμπιδες (83' Καρασαλίδης), Μάντσον, Ντάουντα (80' Βασιλείου), Ντιγκινί, Σάκιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Ρισβάνης