«Σύσκεψη» Χιμένεθ με τους μεσοεπιθετικούς του!

Ο Μανόλο Χιμένεθ συγκέντρωσε σήμερα συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και μίλησε μαζί τους για το παιχνίδι στη Λάρισα, αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το σημείο που αποτέλεσε πρόβλημα για την ΑΕΚ στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΛ, ήταν φυσικά το γεγονός ότι η ομάδα δεν κατάφερε να βρει τον τρόπο για να φτιάξει κλασικές ευκαιρίες και να πετύχει το γκολ που θα της επέτρεπε να πάρει τη νίκη. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο Μανόλο Χιμένεθ πραγματοποίησε στη σημερινή προπόνηση, στα Σπάτα, μια «σύσκεψη» με την συμμετοχή ποδοσφαιριστών που έχουν συμμετοχή στο μεσοεπιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

Ο Ισπανός τεχνικός κάλεσε τους μεσοεπιθετικούς που ξεκίνησαν στο παιχνίδι με τη Λάρισα, δηλαδή, τους Λιβάγια, Αραούχο, Χριστοδουλόπουλο, Μπακασέτα, τον Μασούντ που πέρασε ως αλλαγή, αλλά και τα μπακ. Τόσο τους Μπακάκη, Γκάλο που αγωνίστηκαν, όσο και τον Λόπες, ο οποίος δεν έπαιξε.

Στην συζήτηση που είχε μαζί τους, ο Χιμένεθ τους έκανε μια ανάλυση για όσα κατά την άποψή του δεν έγιναν σωστά στο... πεδίο ευθύνης τους, στον αγώνα με την ΑΕΛ, εν όψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο Καραϊσκάκη, που ακολουθεί την προσεχή Τετάρτη.