Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση του ΠΑΟ με τον ατζέντη του Βιγιαφάνιες

Ολοκληρώθηκε δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα πριν από λίγη ώρα η (πρώτη, μέχρι την επόμενη) συνάντηση του Αργεντινού ατζέντη του Λούκας Βιγιαφάνιες με τους πράσινους στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Προσέγγιση από ομάδα του εξωτερικού και όχι επίσημη πρόταση για την πώληση του Λούκας Βιγιαφάνιες μετέφερε το απόγευμα της Δευτέρας ο Αργεντινός ατζέντης του 26χρονου μεσοεπιθετικού στους ανθρώπους του  Παναθηναϊκού, στη συνάντηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ.

Ο Βιγιαφάνιες έχει εκφράσει εδώ και δέκα ημέρες την πρόθεσή του να πάρει μεταγραφή και ο ατζέντης του ήρθε στην Αθήνα για να μεταφέρει μία προσέγγιση από ομάδα του εξωτερικού, δίκην ερώτησης για το ποσό που ζητάει ο Παναθηναϊκός για την παραχώρηση του παίκτη του.

Επίσημη πρόταση για τον Βιγιαφάνιες δεν κατατέθηκε τη Δευτέρα στο τριφύλλι, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ατζέντης του δεν συζήτησε για τις Σπάρτα Πράγας και Τραμζοσπόρ που φέρεται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Η συνάντηση δεν έφερε εν ολίγοις ουσιαστικό αποτέλεσμα ενώ οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για πάσα ενδιαφερόμενο υπολογίζονται στην ποδοσφαιρική πιάτσα περί τα 1.500.000 ευρώ.