Πιέζει ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό ο Βιγιαφάνιες!

Ο Αργεντινός θέλει εδώ και τώρα να αποχωρήσει για την Αλάνιασπορ, καθώς του προσφέρεται τεράστιο συμβόλαιο ενώ και ο ίδιος νιώθει αδικημένος από το «τριφύλλι».

Για κρούση από Ολυμπιακό και ΑΕΚ κάνουν λόγο στο περιβάλλον του!Η Αλάνιασπορ προσφέρει 750.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον Λούκας Βιγιαφάνιες και ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον Αργεντινό μέσο με τις ετήσιες απολαβές να αγγίζουν τις 800.000 ευρώ! Τα διπλάσια και... βάλε από όσα λαμβάνει στο «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι» δεν παραχωρούν τον παίκτη με λιγότερο από 1 εκατομμύριο και προς το παρόν οι Τούρκοι δεν έχουν ανεβάσει την πρότασή τους, ώστε να φτάσουμε κοντά σε συμφωνία. Πάντως, ο «Βίγια» πιέζει ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό να ανάψει το... πράσινο φως και να αποχωρήσει άμεσα! 

Ο παίκτης θεωρεί πως εκτός από την τραγική κατάσταση του συλλόγου, θα έπρεπε να έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο ενώ θεωρεί επίσης πως η διοίκηση της ΠΑΕ έχει αθετήσει κατά το παρελθόν και όταν λειτουργούσε κανονικά, την υπόσχεσή της για νέα συμφωνία.

Μάλιστα, από το περιβάλλον του «Βίγια» τονίζουν πως τον παίκτη έχουν προσεγγίσει τόσο από την ΑΕΚ όσο και από τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να βάζει «φρένο» στην επιθυμία των δύο ομάδων, καθώς όπως έλεγε χαρακτηριστικά «σέβομαι και αγαπώ τον Παναθηναϊκό»!