Το... μπαλάκι στον Βιγιαφάνιες για τη μεταγραφή του στην Αλάνιασπορ!

Η Αλάνιασπορ έφτασε στις 800.000 ευρώ την προσφορά της στον Παναθηναϊκό για τον Βιγιαφάνιες, αποχώρησε προσωρινά από τις επαφές και στο τραπέζι έπεσε το ενδεχόμενο ο ίδιος ο Βίγια να κόψει χρήματα απ' το συμβόλαιο που του προσφέρουν οι Τούρκοι.

Σε τελικό στάδιο βρίσκονται πλέον οι επαφές ανάμεσα στον Παναθηναϊκό, την Αλάνιασπορ και τον Λούκας Βιγιαφάνιες όσον αφορά τη μεταγραφή του στην τουρκική ομάδα.

Οι διαπραγματεύσεις των τριών εμπλεκόμενων πλευρών συνεχίστηκαν την Τρίτη και η Αλάνιασπορ ανέβασε την προσφορά της στον Παναθηναϊκό στις 800.000 ευρώ, με τους πράσινους ωστόσο να υποστηρίζουν ότι δεν πέφτουν κάτω από το 1.000.000 ευρώ.

Ο εκπρόσωπος της Αλάνια που βρίσκεται στην Αθήνα από τη Δευτέρα, αποχώρησε προσωρινά από τις συζητήσεις, ενώ από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πέρασε το απόγευμα και ο ίδιος ο Βίγια, στον οποίο πέφτει πλέον το... μπαλάκι για την υλοποίηση της μεταγραφής του.

Κι αυτό διότι ως σενάριο λύσης στον ορίζοντα προκρίνεται πλέον το ενδεχόμενο να κόψει ένα μέρος των χρημάτων από το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του έχει προταθεί από τους Τούρκους και να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα προσφορά της Αλάνια προς τον Παναθηναϊκό.

Οι παραπάνω εξελίξεις και το γεγονός ότι η απόσταση δεν είναι μεγάλη καταδεικνύει ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά σε μία ακόμη πώληση βασικού ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού.