Δεν το χάνει αυτό το ντέρμπι ο Πέλκας!

Στη σημερινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ θα φανεί το κατά πόσο ο Δημήτρης Πέλκας έχει ξεπεράσει τους πόνους στην ποδοκνημική, αν και το ντέρμπι της Κυριακής δεν το χάνει με τίποτα!

Το χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με τη Λαμία έχει κρατήσει τον Δημήτρη Πέλκα εκτός προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο ο 24χρονος Ελληνας μέσος δεν πρόκειται να χάσει το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Όλες τις ημέρες, μετά τον τραυματισμό του, ο Πέλκας ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα στην ποδοκνημική και στη χτεσινή προπόνηση μπήκε με στο πρώτο σκέλος του προγράμματος με την ομάδα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα θεραπείας.

Αν όλα πάνε βάσει του προγραμματισμού ο Ελληνας μεσοεπιθετικός αναμένεται να μπει σ’ ένα μεγαλύτερο κομμάτι της σημερινής προπόνησης και να τεθεί στη διάθεση του Λουτσέσκου για το ντέρμπι της Κυριακής.

Η παρουσία του Δημήτρη Πέλκα είναι κομβική και σε αρκετά παιχνίδια του ΠΑΟΚ η συμβολή του ήταν καθοριστική, όπως συνέβη και στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, όπου στο β’ μέρος αγωνίστηκε έχοντας κάνει ένεση. Με εννιά γκολ και εννιά ασίστ ο νεαρός μέσος έχει συμβάλει τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας και ο Λουτσέσκου δε θέλει να σκέφτεται πως μπορεί και να μην τον έχει διαθέσιμο στο ντέρμπι της Κυριακής.