Και τυπικά τέλος η Βέροια

Τους τίτλους τέλους για την Βέροια οι οποίοι έπεσαν και τυπικά την Παρασκευή (23/2) γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωση της η Football League στην οποία έκανε και επίσημα γνωστή την ματαίωση του προσεχούς εκτός έδρας αγώνα της με τον Απόλλωνα Πόντου.

Ανακοίνωση με την οποία βάζει και τυπικά τους τίτλους τέλους στην φετινή παρουσία της Βέροιας εξέδωσε σήμερα η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE στη δια περιφορά συνεδρίασή του την 23-02-2018, απέβαλλε την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μετά την έγγραφη παραίτηση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, διότι υπέπεσε τρεις (3) φορές σε παράβαση που αφορά ποινές οι οποίες επιβάλλονται λόγω μη καταβολής χρηματικών αποζημιώσεων από οποιαδήποτε αιτία σε ποδοσφαιριστές».

Παράλληλα η διοργανώτρια αρχή προχώρησε στην έκδοση μιας ακόμα ανακοίνωσης, μέσω της οποίας έκανε γνωστή την ματαίωση του προγραμματισμένου εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:00 στο ΓΗΠΕΔΟ «ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ» ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ, μετά την αποβολή της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018.

Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΝΕΩΝ του 2ου Ομίλου, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 13:00 στο ΓΗΠΕΔΟ ΤΑΓΑΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΗΜΑΘΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ, μετά την αποβολή της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από το Πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2017-2018».