Τριάρα ο Ατρόμητος στο φιλικό με Απόλλων

Οι κυανόλευκοι υποδέχθηκαν τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι σε φιλική αναμέτρηση κι επικράτησαν με 3-0. Κωτσόπουλος, Μπρούνο και Νταβιώτης οι σκόρερ.

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Περιστέρι ο Ατρόμητος επικράτησε 3-0 του Απόλλωνα με τους Κάναντι και Παράσχο να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες μιας και δεν υπήρχε πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 με τα γκολ των Κωτσόπουλου (70'), Μπρούνο (77' από ασίστ του Κωτσόπουλου) και Νταβιώτη (87'). Ο τελευταίος στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ατρομήτου σκόραρε και γκολ μετά την ασίστ του Γιαννούλη.

Οι συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μίρκοβιτς, Γιαννούλης, Χατζηϊσαίας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιντες, Ουάρντα, Ντιγκινί, Ντάουντα

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μανδάς, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης, Νάτσος, Κυριακίδης, Μπρούνο, Νταβιώτης και Κωτσόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χουάντερσον (46' Ταΐρης), Μάατσεν (46' Στάθης), Κούρος, Κοντοές (46' Ναδάλες), Μπαρτολίνι (46' Κύργιας), Χουάρεζ (46' Κονέ), Ανιέτε (46' Σιατραβάνης), Τσουκαλάς (46' Μενδρινός), Καστιγέχος (46' Ελμπάζ), Στόουκς (46' Ντεβέσα), Καλλέργης (Αλίβοντιτς).