Κλήθηκε στην εθνική Ιράν ο Μασούντ!

Η παρουσία του Κάρλος Κεϊρόζ στην Αθήνα αποδείχθηκε καταλυτική για να επιστρέψει στην εθνική Ιράν έπειτα από 8 μήνες ο Μασούντ Σοτζέι! Στην αποστολή και η Ανασαριφάρντ και Χατζισάφι.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν μεταξύ του Μασούντ και των αξιωματούχων της ομοσπονδίας του Ιράν η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί λύθηκε και πλέον ο δρόμος για την κλήση του άσου της ΑΕΚ στο Μουντιάλ της Ρωσίας ανοίγει διάπλατα.

Ο Κεϊρόζ ήταν εκείνος που πίεζε την ιρανική ομοσπονδία να ρίξει νερό στο κρασί της κάτι που τελικά συνέβη. Η παρουσία του Πορτογάλου τεχνικού στην Αθήνα λειτούργησε ευεργετικά με τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου να καλείται για τα φιλικά κόντρα σε Τυνησία (23/3) και Αλγερία (27/3).

Στην 28μελή αποστολή συμπεριλαμβάνονται επίσης οι Χατζισάφι και Ανσαριφάρντ. Ο Κεϊρόζ έχει ανακοινώσει πως ξεχώρισε 35 παίκτες, οι οποίοι ουσιαστικά αποτελούν την προεπιλογή του για τα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου προτού καταλήξει στην τελική αποστολή.

Ο Μασούντ ετοιμάζεται να γράψει ιστορία καθώς εκτός απροόπτου θα γίνει ο πρώτος Ιρανός με συμμετοχή σε τρία Μουντιάλ έχοντας αγωνιστεί ήδη το 2006 και το 2014!