Ξεμούδιασμα με "τεσσάρα" η ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό

Μετά το 5-0 επί της Λαμίας, η ΑΕΚ νίκησε με 4-0 και τον Παναιτωλικό, στο δεύτερο φιλικό που έδωσε στο ΟΑΚΑ μέσα σε λίγες μέρες.

H ΑΕΚ συνεχίζει να κρατά το πόδι στο… γκάζι, έστω και αν υπάρχει διακοπή των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Μετά τη νίκη με 5-0 στο φιλικό με τη Λαμία την προηγούμενη Παρασκευή (16/3), η Ένωση επικράτησε την Τετάρτη (21/3) και του Παναιτωλικού στο Ολυμπιακό Στάδιο με 4-0.

Αυτή την φορά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν είχε ούτε τους εννέα διεθνείς, αλλά ούτε και τον Αραούχο με τον Κονέ που αντιμετωπίζουν ένα ελαφρύ πρόβλημα τραυματισμού. Παρόλα αυτά, ο Ισπανός τεχνικός κράτησε για όλο το ματς μέσα στο γήπεδο τον Μάρκο Λιβάγια, καθώς όπως διαβάσατε ήδη στο Sport24.gr, ο Κροάτης θα είναι ο παίκτης με το μεγαλύτερο διάστημα επίσημης αγωνιστικής απραξίας.

Επίσης, όπως και στο φιλικό με την Λαμία, έτσι και αυτή την φορά, και ο Γιακουμάκης και ο Αϊντάρεβιτς είχαν κέφια και βρήκαν δίχτυα. Όμως αυτή την φορά πέτυχε δυο γκολ ο Κλωναρίδης. Το σκορ για την ΑΕΚ άνοιξε στο 12’ ο Αϊντάρεβιτς με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Λόπες. Tέσσερα λεπτά μετά, ο Κλωναρίδης με ατομική προσπάθεια και σωστό τελείωμα, έκανε το 2-0.

Η ΑΕΚ έχασε, κυρίως με τον Γιακουμάκη, και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Όμως το 3-0 το έκανε ο 24χρονος επιθετικός στο 62’, όταν έκλεψε την μπάλα, απέφυγε και τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού και σκόραρε. Το σκορ έκλεισε στο 74’ ο Κλωναρίδης, ο οποίος ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Λιβάγια. Ενδιάμεσα είχε και δοκάρι ο Αντωνίου.

ΑΕΚ: Τσιντώτας (77' Ντούνης), Λαμπρόπουλος (73' Σταμούλης), Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Λόπες, Σιμόες (73' Μπάμπης), Μοράν, Κλωναρίδης, Αϊντάρεβιτς (60' Αντωνίου), Λιβάγια, Γιακουμάκης (69' Μεληκιώτης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (70' Σταματόπουλος), Γιαννιώτης (65' Μύγας), Μιχάι (65' Παρράς), Χαντάκιας (46' Μπεχαράνο), Μαρινάκης (70' Νταλακούρας),  Μπράβο (65' Βασιλούδης), Ντίας (70' Κλέσιο), Μάζουρεκ (65' Ιταμπέλ), Μάρκος Πάουλο, Γουίλιαν (46' Ρόσα), Μοράρ (70' Βακράκος)