Φιλικό με τους Νέους στου Ρέντη

Ένα ακόμη φιλικό ματς προκειμένου άπαντες να παραμείνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση θα δώσει ο Ολυμπιακός την Πέμπτη, αυτή τη φορά με την ομάδα Νέων του συλλόγου στου Ρέντη.

Προφανώς ο Όσκαρ Γκαρσία δεν είδε από τους παίκτες του όσα θα ήθελε στο πρόσφατο φιλικό με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη (0-1) και προγραμμάτισε ένα ακόμη. Εν μέσω της διακοπής του πρωταθλήματος αλλά και του δεδομένου κενού αγωνιστικών υποχρεώσεων ελέω Εθνικών, ο Ολυμπιακός θα δώσει στου Ρέντη την Πέμπτη (11:00) ένα φιλικό με την ομάδα Νέων του συλλόγου. Φυσικά, το ματς θα μοιάζει περισσότερο με «οικογενειακό» δίτερμα, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός θέλει να δει διάθεση και προσπάθεια από τους παίκτες του, κάτι που έλειψε κόντρα στους «κυανέρυθρους» το περασμένο Σάββατο.

Οι διεθνείς σε αντρικές και «μικρές» Εθνικές φυσικά θα απουσιάζουν, ενώ δεν αποκλείεται στις δύο ομάδες που θα σχηματιστούν να γίνει μια μίξη της αντρικής ομάδας με την Κ-20.

Από κει και πέρα, από την προπόνηση της Τετάρτης δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα, με τον Μπιόρν Ένγκελς να ανεβάζει σιγά σιγά τους ρυθμούς του αλλά το λογικό είναι να μην αγωνιστεί σε αυτό το ματς ώστε να προφυλαχτεί.