Εφυγαν πάνω από 30.000 εισιτήρια για την πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ!

Αντίστροφα μετράνε για το sold out στην ΑΕΚ αφού ήδη έχουν διατεθεί περισσότερα από 30.000 κομμάτια για το ματς με τον Λεβαδειακό!

Το 90λεπτο που περίμεναν 24 ολόκληρα χρόνια οι Ενωσίτες, απέχει δύο μέρες. Και μέσα σε αυτές τις δύο μέρες, όπως φαίνεται, δε θα έχει μείνει ούτε εισιτήριο απούλητο αφού ο κόσμος είναι σε κατάσταση παροξυσμού! Αυτό, άλλωστε, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι -όπως λένε στην ΑΕΚ- ανά 15λεπτο που μπαίνουν στο σύστημα οι υπεύθυνοι εισιτηρίων συναντούν εντελώς διαφορετική εικόνα με τις διαθέσιμες θύρες να κλείνουν η μία μετά την άλλη και η προπώληση απλών εισιτηρίων (χωρίς να υπολογίζονται διαρκείας, προσκλήσεις, μαθητική εξέδρα κλπ) να έχει ήδη ξεπεράσει τις 30.000!

Ο ρυθμός δείχνει ότι το sold out είναι θέμα χρόνου και η ΠΑΕ ΑΕΚ για ακόμη μία φορά θα... βομβαρδίσει τους οπαδούς της με μηνύματα για άψογη συμπεριφορά την Κυριακή και συνεχή επαγρύπνηση ακόμη και για τον διπλανό του ο καθένας, αφού υπάρχει πάντα ο φόβος προβοκάτσιας και ειδικά σε ένα ΟΑΚΑ με 60.000 κόσμο!