«Σε καμία περίπτωση, δεν θα μπούμε σε διαδικασία σύγκρισης με ΠΑΟΚ»

Ο Τάσος Μπακασέτας τόνισε ότι η ΑΕΚ παίζει όλη τη χρονιά καλό ποδόσφαιρο και πως δεν θα μπει σε διαδικασία σύγκρισης με τον ΠΑΟΚ, θέλοντας να παίξει ακόμη ένα παιχνίδι ξέροντας το ποια είναι.

Ο Μπακασέτας είπε στην εφημερίδα «Έθνος»:

«Αν πω ότι στο ξεκίνημα της χρονιάς περίμενα να φτάσουμε μία ανάσα από το πρωτάθλημα και στον τελικό του Κυπέλλου, θα είναι ψέματα. Ξεκινήσαμε με χαμηλούς τόνους, προχωρήσαμε βήμα βήμα και με σκληρή δουλειά. Το θέμα δεν είναι να λες πολλά, αλλά να κάνεις. Εμείς ξέρουμε ποιοι είναι πάντα οι στόχοι της ΑΕΚ και φέτος προσπαθήσαμε πολύ για να τους κάνουμε πραγματικότητα. Σίγουρα από αυτό το καλοκαίρι άλλαξαν πολλά πράγματα.

Το ρόστερ ενισχύθηκε από την αρχή, αποκτήθηκαν κάποιοι σημαντικοί παίκτες. Ήρθαν έγκαιρα, δέθηκαν με την ομάδα. Έτσι και στην Ευρώπη, στα ματς με την ΤΣΣΚΑ και εκείνα με την Μπριζ, που ακολούθησαν, παίξαμε πλήρεις σε σχέση με την περσινή χρονιά. Ήταν κάτι που θέλαμε να αλλάξουμε. Να έχουμε συνεχόμενη καλή πορεία σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, γιατί αυτό ήταν κάτι που μας έλειπε. Μας έλειπε η διάρκεια πέρυσι».

Για τα όσα έχουν προηγηθεί με τις δικαστικές αποφάσεις: «Το ποδόσφαιρο αποδίδει δικαιοσύνη σε αυτούς που δουλεύουν, και εμείς έχουμε δουλέψει πολύ από το ξεκίνημα της χρονιάς. Εχουμε δουλέψει πολύ, δεν πτοηθήκαμε από κάποια κακά αποτελέσματα και από όσα ακούστηκαν κατά καιρούς γύρω από εμάς.

Εμείς το μόνο που κάναμε ήταν να δίνουμε τις απαντήσεις μας μέσα στο γήπεδο. Αυτό κάναμε όλη τη χρονιά και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Οι κόποι μας επιβραβεύονται. Όλη τη χρονιά η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, βγάζει ενέργεια στο γήπεδο και αυτό μας έχει όλους πολύ ικανοποιημένους».

Για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία σύγκρισης με τον ΠΑΟΚ. Σε καμία περίπτωση. Ξέρουμε καλά ποια ομάδα είμαστε εμείς και τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν έχουμε να αποδείξουμε σε κανέναν τίποτα. Ξέρουμε τι έχουμε καταφέρει κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ξέρουμε ποιοι είμαστε. Πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι όπως όλα τα ματς μέχρι τώρα, για να το κερδίσουμε».