Ουκρανικά ΜΜΕ: «Στη λίστα της Σαχτάρ ο Λουτσέσκου»

Σύμφωνα με ουκρανική ιστοσελίδα ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Σαχτάρ Ντόνετσκ που θα αναζητήσει προπονητή, με τον Πάολο Φονσέκα να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα footboom.com, αναφέρει πως ο Πάολο Φονσέκα δεν κατέληξε σε συμφωνία με την Σαχτάρ για την ανανέωση του συμβολαίου του, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αποτελεί παρελθόν στο τέλος της σεζόν. 

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, υπάρχει αναφορά στον Ραζβάν Λουτσέσκου, που φαίνεται να είναι ο Νο1 υποψήφιος αντικαταστάτης του. Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά και στον πατέρα του προπονητή του ΠΑΟΚ, Μιρτσέα, που ως γνωστόν πέρασε από τον πάγκο του ουκρανικού συλλόγου με μεγάλη επιτυχία. 

Βέβαια, όλα αυτά είναι απλώς σενάρια, καθώς ως γνωστόν ο 49χρονος προπονητής βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ και για τον επόμενο χρόνο, με τους Ουκρανούς να αναφέρουν το γεγονός αυτό, τονίζοντας πως εκτός του Ρουμάνου τεχνικού, υπάρχουν κι άλλοι προπονητές στη λίστα τους.