Παναθηναϊκός: Ερχεται για τις τελικές διαπραγματεύσεις ο Πιεμπονγκσάντ

Ο Πάιρο Πιεμπονγκσάντ ενημερώθηκε για τη νεότερη τοποθέτηση του Γιάννη Αλαφούζου και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την αναφορά του στην κάλυψη μέρους των χρεών, ενώ αναμένεται στα τέλη της εβδομάδας στην Αθήνα για τις τελικές διαπραγματεύσεις.

Στο τέλος της εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης προβλέπεται να έρθει στην Αθήνα ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας και εκπρόσωπος του ασιατικού κονσόρτσιουμ "Pan Asia", Πάιρο Πιεμπονγκσάντ, για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο όσον αφορά την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά του Πιεμπονγκσάντ αντιμετώπισε με ιδιαίτερα θετική διάθεση την προσθήκη του σκέλους των χρεών στην πιο πρόσφατη δήλωση του Ελληνα επιχειρηματία, που αναφέρει: "3. Επαναλαμβάνει στην Pan Asia Investments –και το δηλώνει σήμερα δημοσίως- ότι θα αναλάβει πλήρως τις υποχρεώσεις του στο κομμάτι της συμφωνίας που του αναλογεί".

Ως εκ τούτου η άφιξη του Ταϊλανδού επιχειρηματία στη χώρα μας αναμένεται να ξεδιαλύνει το ομιχλώδες τοπίο ως προς την οριστική έκβαση του deal. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γιάννης Αλαφούζος αισθάνεται μεγάλη πίεση την παρούσα χρονική στιγμή, καθώς δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια περαιτέρω ελιγμών έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα γύρω από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον κυκεώνα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, με την κλεψύδρα αδειανή.

Δεν (μπορεί να) είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι σε λίγες μόλις ώρες υπήρξαν δύο επίσημες τοποθετήσεις του -κατά τα άλλα εξαφανισμένου- Αλαφούζου επί του θέματος, καταδεικνύοντας σαφώς ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλός του είναι ο χρόνος.