Ατρόμητος ωραίος και Ευρωπαίος!

Ο Ατρόμητος ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον Πλατανιά, επικράτησε 4-1 με χατ τρικ του Ντιγκινί, επισφραγίζοντας μια εξαιρετική χρονιά που συνοδεύεται με το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το παιχνίδι δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες και αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά. Ο Ατρόμητος για 25 λεπτά βρήκε τοίχο στην καλά στημένη ομάδα που παρέταξε ο Χατζηνικολάου και προσπάθησε κυρίως με κάποια φάουλ του Ούμπιδες να απειλήσει την άμυνα του Πλατανιά.

Η ομάδα της Κρήτης έδειχνε να αμύνεται σωστά, ωστόσο στο 28΄ ο Ουάρντα άλλαξε τις ισορρπίες. Ο Αιγύπτιος μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Ουές και ο Ούμπιδες που ανέλαβε την εκτέλεσή του έκανε το 1-0.

Κάπου εκεί το ματς ξεκλείδωσε για τον Ατρόμητο που στο 34΄ έχασε μοναδική ευκαιρία με το σουτ του Ντιγκινί μέσα από την περιοχή να κοντράρει στους αμυντικούς του Πλατανιά. Ο Γάλλος τελικά σκόραρε δύο λεπτά (36) αργότερα με κεφαλιά έπειτα από συστημένη σέντρα του Ουάρντα.

Στο 41΄ ο Ντιγκινί λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα αλλά το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή πέρασε ξυστά πάνω από το οριζόνιο δοκάρι του Κασωτάκη. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη στιγμή του πρώτου μέρους με τον Ατρόμητο να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το 2-0.

Στην επανάληψη μετά το πρώτο πεντάλεπτο ο Ατρόμητος ανέβασε στροφές και έφτασε κοντά στο τρίτο γκολ. Αρχικά με το πλασέ του Μπρούνο στο 54΄ από καλή θέση, στο 57΄ μετά το γύρισμα του Βραζιλιάνου στον Γιαννούλη, ο οποίος από το ύψος του πεναλτι είδε τον Βάντερσον να διώχνει πάνω στη γραμμή το πλασέ του και στο 59΄ με το αδύναμο πλασέ του Ντιγκινί που μπλόκαρε ο Κασωτάκης.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και στο 68΄ ο Ντιγκινί με τακουνάκι έπειτα από φάουλ του Ούμπιδες έκανε το 3-0. Ο Γάλλος ήταν σε μεγάλο βράδυ και στο 76΄ έκανε με προβολή το χατ τρικ και το 4-0 για την ομάδα του έπειτα από συρτή σέντρα του Γιαννούλη από τα δεξιά.

Ο Πλατανιάς το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 84 με την προβολή του Ουντότζι στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του σε όλο το ματς. Στα τελευταία λεπτά ο Ατρόμητος θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλα γκολ με τον Μπρούνο που σπατάλησε αρκετές καλές ευκαιρίες. Ο Ατρόμητος μετά την ήττα στη Λεωφόρο επέστρεψε στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατρόμητος (Κάναντι): Γαννιώτης-Σάκιτς, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης-Μάντσον (78΄ Νάτσος), Ούμπιδες, Γιαννούλης, Ουάρντα (82΄ Κυριακίδης), Μπρούνο, Ντιγκινί (78΄ Κωτσόπουλος). 

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κασωτάκης- Ουές, Βάντερσον, Ντικαμονά, Σινγκ (74΄ Σάαντο)-Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης (54΄ Μάλσα), Αγγελόπουλος, Ενσικουλού, Ουντότζι-Κασάλιτσα (79΄ Ζίκο).