Η «μυστική» επίσκεψη Μελισσανίδη στα Σπάτα...

Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στην προπόνηση πριν το ματς με τον Λεβαδειακό και η συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στον ΣΠΟΡ FM, αναφερόμενος στο πόσο επηρέασε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ η όλη κατάσταση με τις δικαστικές αποφάσεις που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα, είπε σε μια αποστροφή του λόγου του ότι «ρωτούσαμε τον πρόεδρο 'την Κυριακή θα πανηγυρίσουμε κανονικά ή όχι'».

Πότε... ρωτούσαν οι παίκτες της ΑΕΚ τον πρόεδρο; Την παραμονή του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Μια ημέρα πριν από το παιχνίδι, ο Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας, στα Σπάτα, όπως έχει κάνει φέτος πριν από όλα τα μεγάλα παιχνίδια. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης παρακολούθησε την προπόνηση και είχε τετ α τετ με στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του εκεί τέθηκε και το εν λόγω ερώτημα από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μέσω του Πέτρου Μάνταλου. Η απάντηση του Μελισσανίδη ήταν «φυσικά«! Όχι γιατί δεν αδημονούσαν το ίδιο και στη διοίκηση της ομάδας εν αναμονή της ανακοίνωσης της απόφασης (που τότε δεν γνώριζαν καν πότε θα ανακοινωθεί), αλλά επειδή στην ΠΑΕ δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι θα ήταν δυνατό να ανατραπεί η πρωτόδικη απόφαση, με δεδομένα όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Τελικά η ΑΕΚ κέρδισε το παιχνίδι, οι ποδοσφαιριστές της πανηγύρισαν με την ψυχή τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά χρειάστηκε ακόμη μια ημέρα για να ανακοινωθεί η απόφαση και να επισημοποιηθεί η επιστροφή της ομάδας στην κορυφή της Ελλάδας μετά από 24 χρόνια...