Ο Ολυμπιακός ψάχνεται... γερά για Ντεσπότοβ, τσέκαρε άλλους 2 παίκτες της ΤΣΣΚΑ!

Ο Κίριλ Ντεσπότοβ παραμένει ψηλά στις επιλογές του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά ενώ άνθρωπός του είδε το ματς της ΤΣΣΚΑ με την Λέφσκι θέλοντας να τσεκάρει άλλους 2 παίκτες της!

Για τον Κίριλ Ντεσπότοβ υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες χώρες πάντως αλλά οι Πειραιώτες δείχνουν αποφασισμένοι για το deal και όσο πιο σύντομα γίνεται. Μάλιστα άνθρωπος του Ολυμπιακού τσέκαρε από κοντά το ματς της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με την Λέφσκι για το Κύπελλο Βουλγαρίας.

Εκεί που υπήρχαν scouts από Ισραήλ, Τουρκία, Γαλλία και Πορτογαλία εκτός από Ελλάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο Ολυμπιακός ήθελε να δει και δύο ακόμα παίκτες από την ΤΣΣΚΑ. Τον 27χρονο Βραζιλιάνο φορ Φερνάντο Καράνγκα, τον οποίο θέλουν και ομάδες από Γαλλία και Πορτογαλία και που φέτος έχει 28 ματς με 25 γκολ και 11 ασίστ και έχει και βουλγαρικό διαβατήριο.

Το υπάρχον συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούνιο του 2019. Επίσης τον Μπόζινταρ Τσορμπαντζίσκι, αρχηγό της ΤΣΣΚΑ και 22χρονο στόπερ, που ήταν και βασικός στον αγώνα με την Λέφσκι. Διεθνής με ύψος 1.95 μέτρα και συμβόλαιο έως το 2022 και έχει 24 ματς με 4 γκολ. Είναι και διεθνής με την χώρα του.