«Δίνουμε εξετάσεις στον τελικό, μας περιμένουν στην στροφή ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ»

Ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ, Σταύρος Ψαρόπουλος αναφέρθηκε σε όλα τα φλέγονται ζητήματα του τελικού κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σταύρος Ψαρόπουλος, μετά το τέλος της πρώτης σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού κυπέλλου Ελλάδας:  «Όλοι έχουν αναλογιστεί τις ευθύνες τους και έδειξαν πολύ καλή διάθεση. Το κλίμα στην σύσκεψη ήταν πολύ καλό από όλους.

Η βούληση είναι να γίνει ένας σωστός τελικός. Δίνουμε εξετάσεις και μας περιμένουν στην στροφή η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ, οι οποίες θα βρίσκονται στο γήπεδο. Την Παρασκευή αναμένεται να οριστικοποιηθούν όλα τα θέματα. Η αστυνομία έχει τον πρωτεύοντα ρόλο στα εισιτήρια.

Υπήρξε παράκληση προς αυτή, ώστε να γίνει κάτι καλύτερο από τα 13.000 σε κάθε φιναλίστ. Σε ότι αφορά την έδρα η προκήρυξη από την αρχή κάνει λόγο για ΟΑΚΑ.  Δεν υπάρχει κάτι που να αλλάζει την άποψη μας.

Αυτό το ξεκαθάρισε εξάλλου και ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Σε ότι αφορά την ώρα έναρξης, ο ΟΤΕ TV μας ζήτησε ο τελικός να ξεκινήσει στις 20:30 και η αστυνομία δεν είχε πρόβλημα με αυτό».

Σύντομη ήταν η τοποθέτηση του Μάνου Γαβριηλίδη, ο οποίος είναι πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου: «Ο τελικός θα είναι ένα κρας - τεστ για όλους, ώστε να δούνε έξω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».