"Καθάρισε" την άνοδο με τα πρώτα... βιολιά του!

Με την... υπογραφή Διαμαντόπουλου και Πλατέλλα, ο Αρης κέρδισε με 3-0 τον Απόλλωνα Λάρισας και έκανε ένα βήμα ακόμα προς τη Super League.

Ο Άρης μετά από τους δύο βαθμούς που «πέταξε» στην Καλαμαριά κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου ήθελε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, κάτι το οποίο και έδειξε από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης, κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το τελικό 3-0, δείχνει ξεκάθαρα την εικόνα του αγώνα, με τον Αρη να πανηγυρίζει ένα ακόμα τρίποντο, που τον φέρνει πλέον μία... ανάσα από την μαθηματική επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Super League.

Το «φιλμ» του αγώνα...
Ο Άρης που είχε καλύτερα πατήματα και περισσότερο έλεγχο της κατοχής κόντρα στους Θεσσαλούς απείλησε μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα με τον Πλατέλλα να πλασάρει από τα δεξιά και τη μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

Στη συνέχεια ο Απόλλων Λάρισας που προσπαθούσε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους με μακρινά σουτ, απείλησε με τον Λίταινα στο 4’, χωρίς να απειληθεί η εστία του Καντιμοίρη.

Επτά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν ξανά στα καρέ του Καντιμοίρη, με τον Μαυρία να σεντράρει από τα δεξιά με τον Λίταινα, να μην καταφέρνει να πιάσει το σουτ, με αποτέλεσμα να χάσει μία καλή ευκαιρία για να απειλήσει τα καρέ του Αρη.

Με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, ο Άρης διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε μια προσπάθεια του Βαλεριάνου με τον ρέφερι να δείχνει «παίζεται».

Στο 21ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Διαμαντόπουλο να βρίσκει και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Πασά να πιστώνεται την ασίστ. Στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες έριξαν το τέμπο τους, με μοναδική αξιοσημείωτη φάση να είναι αυτή του 39΄ για τον Άρη, όπου ο Πλατέλλας σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Στο 51' ο Βαγγέλης Πλατέλλας με ωραίο σουτ, έκανε το 2-0, απλοποιώντας την κατάσταση για την ομάδα του, με τους "κίτρινους" στη συνέχεια να βρίσκουν αρκετούς ανοικτούς χώρους, με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο στο 70' να πετυχαίνει το 15ο προσωπικό του τέρμα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Νίκιτς, Πασάς (46′ Μπαργκάν), Ντούνης, Πλατέλλας (73′ Κάσσος), Διαμαντόπουλος (76′ Μπαστακός).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Ιβανίδης, Μαυρίας (76′ Κωτσιαρίδης), Λίταινας, Κανούλας (61′ Καμπέρης), Σουλίδης (68′ Κακάμης), Τσιλούλης.