Τέλος τα μεγάλα συμβόλαια, ως και 10+ οι αποχωρήσεις!

Καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών έρχεται για τον Ολυμπιακό, με τις αποχωρήσεις από το ρόστερ ίσως και να ξεπερνούν τις δέκα, ενώ δεν πρόκειται να ξαναδοθούν συμβόλαια των 1,5-2 εκατ. ευρώ.

Σχεδόν το 50% του ρόρστερ αναμένεται να αλλάξει το φετινό καλοκαίρι στο μεγάλο Λιμάνι. Οι αποχωρήσεις από τους "ερυθρόλευκους" ενδέχεται να φτάσουν -και να ξεπεράσουν- σε διψήφιο αριθμό, αφού ήδη είναι εκτός ομάδας οι Οφόε, Σεμπά, ο Μποτία που λήγει το συμβόλαιό του ετοιμάζεται επίσης να φύγει και το ίδιο ο Ιγκόρ που δεν αγωνίστηκε καθόλου. 

Σύμφωνα με τη "Live Sport" στο... τρένο της μεγάλης φυγής θα μπουν επίσης οι Πάρντο, Ζιλέ, Τζούρτζεβιτς, Ομάρ, αλλά και ο Μιραλάς. Παράλληλα προς πώληση είναι οι Μάριν, Ρομαό, Βέργος και ο Φορτούνης, για τον οποίο όμως όλα θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που θα υπάρξουν. Αν τα λεφτά είναι ικανοποιητικά για τον Ολυμπιακό θα πωληθεί, σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει. Το ίδιο ισχύει και για τους Ένχελς, Ανσαριφάρντ, Σισέ, τους οποίους δεν "καίγονται" να δώσουν οι Πειρασιώτες αλλά στην κατάλληλη τιμή μπορεί να γίνει το deal. 

Παράλληλα όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα θα υπάρξει μεγάλο "ψαλίδι" στα συμβόλαια των παικτών και δεν πρόκειται να ξαναδοθούν 1,5 και 2 εκατ. ευρώ μετά το... πάθημα με τους Εμενίκε, Καρντόσο, Οφόε, Μάριν και Μιραλάς.