Eλεύθερος ο Πούκι!

Ο Αθλητικός διευθυντής της Μπρόντμπι, Τρόελς Μπεχ αποκάλυψε ότι ο Τέεμου Πούκι που φέρεται να ενδιαφέρει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο της Δανίας.

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του είναι πια ο Τέεμου Πούκι. Ο Φινλανδός επιθετικός, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ είναι δεδομένο πια ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπρόντμπι, από την οποία αποχωρεί οριστικά μετά από 4 χρόνια και 48 γκολ σε 109 παιχνίδια με τη φανέλα της.

Την αποκάλυψη έκανε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Τρόελς Μπεχ, ο οποίος τόνισε ότι όλες οι προσπάθειες για ένα νέο συμβόλαιο απέβησαν άκαρπες: «Ο Τέεμου έχει αποδείξει την αξία του ως σκόρερ όλα αυτά τα χρόνια στο πρωτάθλημα μας και κατάφερε να αποτελεί τον ηγέτη μας με διάφορους προπονητές.

Δεν είναι μυστικό ότι εδώ και 1,5 χρόνο προσπαθούσαμε να έρθουμε σε μία συμφωνία μαζί του για να ανανεώσουμε την συνεργασία μαζί του, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό. Δεν μπορέσαμε να βρούμε μία κοινή γραμμή. Το σεβόμαστε και ευχόμαστε στον Τέεμου και την οικογένεια του καλή τύχη στο μέλλον».