''Εξοφλήσαμε τον ΠΑΟΚ για Ροντρίγκες''

Η Γαλατασαράι κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας την φετινή σεζόν αλλά το μεγάλο... αγκάθι για τον σύλλογο της Τουρκίας ήταν η συμμετοχή της ομάδας στο Champions League της επόμενης περιόδου λόγω των περιορισμών που έχει από το Financial Fair Play.

Ο σύλλογος από την Τουρκία χρωστούσε χρήματα σε ομάδες από μεταγραφές παικτών, μεταξύ των οποίων και στον ΠΑΟΚ για την μετακίνηση του Γκάρι Ροντρίγκες, όμως δια στόματος του προέδρου της Γαλατά, Μουσταφά Τσενγκίζ, το συγκεκριμένο πρόβλημα, φαίνεται πως λύθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του ο ισχυρός άνδρας των Τούρκων, η Γαλατασαράι προχώρησε σε εξόφληση όλων των οφειλών της, εξασφαλίζοντας άδεια από την UEFA να συμμετάσχει στο Champions League.

Μεταξύ των ομάδων που εξοφλήθηκαν είναι και ο ΠΑΟΚ, στον οποίο η Γαλατασαράι χρωστούσε ένα ποσό της τάξεως του 1,5 εκ. ευρώ.

"Κάναμε τις πληρωμές σε παίκτες και λάβαμε άδεια από την UEFA. Είχαμε προβλήματα με όλα τα κλαμπ που πήραμε παίκτες με μεταγραφή. Την Ντιναμό Κιέβου, την Μάντσεστερ Σίτι και τον ΠΑΟΚ, είχαμε προβλήματα με αυτές τις ομάδες, αλλά εξοφλήσαμε τα χρέη μας προς αυτές τις ομάδες", ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του  ο πρόεδρος της "Τσιμ Μπομ".