Πληρώνει και παίρνει αναβολή

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού προσπαθεί να ρυθμίσει την εκκρεμότητα με τον Μάικλ Εσιέν. Η ΠΑΕ παρουσίασε τον φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα εκδικάσει την Τετάρτη (23/5) τη νέα προσφυγή του Μάικλ Εσιέν κατά του Παναθηναϊκού. Ο Γκανέζος αμυντικός χαφ απαιτεί την καταβολή 42.000 ευρώ, ώστε να εξοφληθεί τη δόση του Απριλίου στο πλαίσιο του διακανονισμού για την αποζημίωση του, διαφορετικά ζητά την επιβολή αφαίρεσης 3 βαθμών στο Τριφύλλι.

Το θετικό στην υπόθεση του Εσιέν είναι ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού διατηρεί εποικοδομητική σχέση με τη δικηγόρο του Εσιέν, Άσπα Σουλούκου. Εν όψει της εκδίκασης, υπάρχει επικοινωνία και η ΠΑΕ έχει τη δυνατότητα να πληρώσει ένα μέρος της οφειλής, προκειμένου να εξασφαλίσει αναβολή. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής πιέζει για τα χρήματα του, αλλά τουλάχιστον παραμένει διαλλακτικός...

ΣΤΗΝ ΕΠΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Το πρωί της Δευτέρας (21/5), διοικητική αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού παρουσίασε τον φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Η ΠΑΕ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο, Βασίλη Κωνσταντίνου, τον οικονομικό διευθυντή, Γιώργο Στάμο και τον δικηγόρο της ΠΑΕ, Άλκη Παπαντωνίου, οι οποίοι προσκόμισαν τα στοιχεία του Τριφυλλιού.

Αυτό που επιβεβαιώθηκε από τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είναι ότι εργάζονται με βάση το χειρότερο οικονομικό σενάριο και έχουν εφαρμόζουν πολιτική λιτότητας. Ωστόσο, ενημέρωσαν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος διαπραγματεύεται τη μεταβίβαση των μετοχών και αναμένουν εξελίξεις μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Βέβαια, η απόρριψη του φακέλου του Παναθηναϊκού θεωρείται σίγουρη και οι διοικούντες παραδέχτηκαν τις ελλείψεις στον πρόεδρο της Επιτροπής Αδειοδότησης, Γιώργο Δημητρίου.