Κριτική στον Ντάλιτς στην Κροατία λόγω Λιβάγια!

Αρνητικά σχολιάζεται από τα κροατικά ΜΜΕ η απόφαση του Ζλάτκο Ντάλιτς να μην συμπεριλάβει στην αποστολή του Μουντιάλ τον Μάρκο Λιβάγια.

Με αφορμή την απόφαση της ΑΕΚ να αγοράσει τα δικαιώματα του 25χρονου άσου από τη Λας Πάλμας, η ιστοσελίδα «tportal.hr» φιλοξένησε δημοσίευμα με τίτλο «Ο Κροάτης τον οποίο ο Ντάλιτς δεν επιβράβευσε για την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, αφήνοντας τον εκτός Μουντιάλ».

Στο ρεπορτάζ τονίζεται μεταξύ άλλων: «Οι πρωταθλητές Ελλάδος αποφάσισαν να αγοράσουν τον Μάρκο Λιβάγια ο οποίος τα πήγε πολύ καλά στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ αποφάσισε να τον ανταμείψει και να τον αποκτήσει από μια ομάδα που βυθίστηκε στην Segunda Division και είναι δύσκολο να πληρώσει παίκτες με υψηλά συμβόλαια. Παρά την καλή σεζόν, ο Λιβάγια δεν έχει βρει ακόμα θέση στην ευρύτερη λίστα του Ζλάτκο Ντάλιτς για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας εξαιτίας κυρίως ενός επεισοδίου που είχε από τα νεανικά του χρόνια».

Πάντως, ο Ζλάτκο Ντάλιτς έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ότι ο Μάρκο Λιβάγια βρίσκεται στα πλάνα του για το για το Nations League.