«Μάχη Καϊσέρισπορ - ΠΑΟΚ για Πούκι»

Στο προσκήνιο παραμένει για τον ΠΑΟΚ το όνομα του Τεέμου Πούκι, που μένει ελεύθερος από την Μπρόντμπι, με τα τουρκικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν το ενδιαφέρον της Καϊσέρισπορ για τον 28χρονο Φιλανδό επιθετικό.

Όπως σημειώνουν τα τουρκικά δημοσιεύματα, ο Πούκι προτάθηκε στους ανθρώπους της Καϊσέρισπορ, με το όνομα του να βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα, καθώς ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Ερτουγκρούλ Σαγκλάμ, έχει σχηματίσει θετική άποψη για τον έμπειρο επιθετικό.

Οι Τούρκοι κάνουν αναφορά και στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον διεθνή Φιλανδό, αναφέροντας πως θα δοθεί "μάχη" ανάμεσα στον Δικέφαλο και τον σύλλογο από την Καισάρεια, για την υπογραφή του Τεέμου Πούκι.

Αρνήθηκε βελτιωμένη πρόταση της Μπρόντι

​Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το δημοσίευμα της εφημερίδας από την Δανία "Ekstra Bladet", που σημειώνει ότι η Μπρόντι πρότεινε διπλασιασμό των αποδοχών στον Πούκι, με τον Φιλανδό επιθετικό να απαντά αρνητικά, καθώς θέλει να εξετάσει τις άλλες προοπτικές που έχει στα χέρια του, με τις οικονομικές απολαβές να παίζουν τον δικό τους ρόλο.

"Είμαι 28 χρονών πλέον. Το επόμενο συμβόλαιο μου, μπορεί να είναι και το τελευταίο. Επομένως θα πρέπει να σκεφτώ και τα οικονομικά ανταλλάγματα", ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωση του στην δανέζικη εφημερίδα ο Πούκι αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.