«Δένει» Αναστασίου και Πράνιτς

Μετά και την ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ, ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να «δέσει» στον Παναθηναϊκό και το Γιάννη Αναστασίου, ενώ διάθεση υπάρχει για ανανέωση και με τον Πράνιτς.

Ο Αλαφούζος έχει δείξει αρκετές φορές τη στήριξή του στο πρόσωπο του προπονητή και την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλει. Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Μπεργκ, επόμενος στόχος είναι η επέκταση της συνεργασίας και με τον Αναστασίου, στον οποίο σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» θα γίνει πρόταση για συμβόλαιο έως το 2018 με αυξημένες μάλιστα αποδοχές. Η ανανέωση με τον Αναστασίου εκτός από επιβράβευση για τη δουλειά του, θα είναι και ένα μήνυμα για την επόμενη σεζόν, για να δείξει σε όλους ότι η ομάδα βαδίζει σε σταθερές βάσεις.

Την ίδια στιγμή, θέληση υπάρχει και για την ανανέωση του συμβολαίου του Ντάνιελ Πράνιτς. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συναντήθηκαν με τον Ντίετζ στο περιθώριο της ανανέωσης με τον Μπεργκ, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως ο συγκεκριμένος ατζέντης είναι στέλεχος στο γραφείο μάνατζερ του Σόρεν Λέρμπι, στο οποίο ανήκουν τα δικαιώματα και του Κροάτη χαφ.

Ο 33χρονος μέσος έχει συμβόλαιο έως το 2016, όμως οι «πράσινοι» ήθελα να κάνουν ξεκάθαρες τις προθέσεις τους για τον παίκτη, τον οποίο θέλουν να κρατήσουν έως το καλοκαίρι του 2017. Όπως αναφέρει το «Goal», βιασύνη δεν υπάρχει στο συγκεκριμένο θέμα, όμως στην επόμενη συνάντηση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Φλεβάρη, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου θα μιλήσουν πολύ πιο συγκεκριμένα για το θέμα.

Πηγή: gazzetta.gr