Ο ΠΑΟΚ... γκαζώνει για Ροντρίγκες (βίντεο)

Πληροφορίες του gazzetta.gr θέλουν τον Πατίτο Ροντρίγκες να έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ εδώ και μία εβδομάδα. Ακόμη ψάχνεται ο τρόπος απόκτησής του, που μόνο εύκολος δεν θεωρείται καθώς ο παίκτης έχει ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια της Σάντος (περίπου 850.000 ευρώ τον χρόνο).

O 24χρονος Πατίτο Ροντρίγκες έχει προταθεί εδώ και περίπου μία εβδομάδα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνει να βρει την κατάλληλη φόρμουλα για την απόκτησή του.

Από την ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, αλλά οι πληροφορίες του gazzetta.gr θέλουν τον... αντικαταστάτη του Νεϊμάρ στη Σάντος να έχει προταθεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, ο παίκτης θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ, όπως κι η ομάδα θέλει να καλύψει το κενό που έχει στη θέση πίσω από τον επιθετικό.

Πρόσφατα, η «globosport» έγραψε ότι δεν υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή της Σάντος, Έντερσον Μορέιρα. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχτι τον Ιούνιο του 2016, ενώ ο μισθός του υπολογίζεται γύρω στα 70.000 ευρώ το μήνα. Οι Βραζιλιάνοι θέλουν να απαλλαγούν από το μεγάλο συμβόλαιό του και ο σύλλογος κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό ανήκει στο μάνατζερ του.

Αποκτήθηκε από την Σάντος το 2012 προκειμένου να καλύψει το κενό του Νεϊμάρ, ο οποίος τότε είχε υποχρεώσεις με την ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας και σε 44 συμμετοχές έχει δύο γκολ.

 

Πηγή: gazzetta.gr