Χωρίς προβλήματα για την πρόκριση

Χωρίς το παραμικρό σημαντικό πρόβλημα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Πέμπτης με την Ξάνθη στην Λεωφόρο (19:00) στη ρεβάνς του 1-1 στα Πηγάδια.

Με την τελευταία προπόνηση, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Πέμπτης με την Ξάνθη στην Λεωφόρο (19:00) στη ρεβάνς του 1-1 στα Πηγάδια. Το ευχάριστο για τον Γιάννη Αναστασίου, ενόψει της προσπάθειας για πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα, εκτός της ήδη γνωστής απουσία του Μπούι, ο οποίος ναι μεν προπονήθηκε κανονικά, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Μια αποστολή που αποτελείται από 20 παίκτες και συγκεκριμένα τους: Κοτσόλη, Στιλ, Κότσαρη, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη, Νάνο, Μπούρμπο, Μέντες, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλη και Κλωναρίδη.

Όσον αφορά την προπόνηση, το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις τακτικής, ενώ ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα και εξάσκηση στα τελειώματα.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr