«Θέλουμε ακόμη έναν επιθετικό»

Ο τεχνικός του Άρη μετά τη νίκη επί του Ορφέα Ελευθερούπολης ανέφερε πως η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στη γραμμή «κρούσης».

Στην ανάγκη απόκτησης ενός παίκτη για την επιθετική γραμμή του Άρη στάθηκε μεταξύ άλλων ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς μετά την επικράτηση απέναντι στον Ορφέα Ελευθερούπολης με 3-1.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς το κάναμε δύσκολο κάποιες στιγμές. Δεν ήταν τόσο ωραίο να το βλέπεις, οι παίκτες όμως, ειδικά οι δικοί μου, έβαλαν πολλή δύναμη. Προσπάθησαν και έτρεξαν αρκετά. Αυτό θέλω να βλέπω. Θα υπάρχει χρόνος για δουλειά, δεν μας δίνεται όμως πολύς. Πρέπει να φρεσκάρουμε τους παίκτες μας. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και αυτό θέλω μέχρι τέλος. Αν μπουν και οι Σανιά, Γεωργιάδης, θα έχουμε μία πολύ ισχυρή ομάδα» ανέφερε αρχικά μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Σχετικά με την κάμψη στην απόδοση της ομάδας του μετά το γκολ του Πόγι, σημείωσε: «Ηταν κάτι που επίσης δεν μου άρεσε. Αφήσαμε τον αντίπαλο να παίξει και να σκοράρει. Για αυτό ότι εμείς κάναμε δύσκολο το παιχνίδι. Θα είναι το πρώτο πράγμα που θα πω στους παίκτες αύριο. Να μην μειώνουν την πίεση μετά το πρώτο γκολ».

Όσο για την φυσική κατάσταση ορισμένων παικτών, επεσήμανε: «Μην με ωθείτε να πω κάτι περί φυσικής κατάστασης για τον προηγούμενο προπονητή. Δεν φταίει αυτός. Είναι αυτό που απαιτώ. Είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσω να το περάσω στην ομάδα. Συνεχή πίεση και γρήγορο γκολ».

Ερωτηθείς για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, απάντησε: «Χρειαζόμαστε ακόμη έναν παίκτη. Ενα φορ που θα παίζει και στις πλευρές, ή καθαρό επιθετικό με το εύκολο γκολ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση των Καπνίδη και Πόι, αλλά με έναν ακόμη θα είμαστε πιο δυνατοί».

Κλείνοντας, σχολίασε την επιλογή των Γκίνο και Φυσέκη στην αρχική ενδεκάδα: «Είχαμε πρόβλημα με το δεξιό μπακ, γιατί ο Γκίνο έλειπε με την Εθνική. Αυτές τις μέρες έκανα δοκιμές με τον Λιόνη, ο Γκίνο όμως ένιωσε καλά και τον έβαλα».

ΠΗΓΗ: onsports.gr