«Με έβριζαν, αλλά δεν επηρεάστηκα!»

Για την αντίδρασή του στην σκληρή κριτική που δέχθηκε, αλλά και το… μάθημα που πήρε μίλησε ο Κώστας Μήτρογλου.

Στην περίοδο της αγωνιστικής κρίσης που πέρασε εφέτος ο Ολυμπιακός, ο Κώστας Μήτρογλου ήταν ένας από τους παίκτες που τα άκουσε περισσότερο από τον κόσμο.

Ο Έλληνας επιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Sporty που κυκλοφορεί την Παρασκευή σε όλη την Ελλάδα, αναφέρθηκε στα όσα έζησε εκείνη την περίοδο, αλλά και στο μάθημα που πήρε…

«Κοίτα, είναι γνωστό ότι πριν από λίγο καιρό με έβριζε όλο το γήπεδο. Όμως αν παίζεις επαγγελματικά ποδόσφαιρο και αφήνεις αυτές τις αντιδράσεις να σε επηρεάζουν, είσαι αδύναμος. 

Πάντα κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου. Ευτυχώς όλο αυτό το διάστημα που δεχόμουν την κριτική είχα δίπλα μου ανθρώπους που με στήριξαν και με βοήθησαν. 

Το συμπέρασμα ωστόσο που έβγαλα από όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι κάθε φορά που μπαίνεις στο γήπεδο δεν πρέπει να περιμένεις τη βοήθεια κανενός. Ό,τι έχεις να αποδείξεις πρέπει να το αποδείξεις μόνος σου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσο για το γεγονός ότι πλέον έχει ξεπεράσει τα 100 γκολ στην Ελλάδα, ξεκαθάρισε πως «Το γκολ είναι η δουλειά μου. Ποτέ δεν κάθισα να μετρήσω πόσα έχω πετύχει ούτε κοίταξα αν πλησιάζω κάποιο ρεκόρ. Στόχος μου είναι να κερδίζει η ομάδα μου και μόνο αυτό έχω στο μυαλό κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο».

Πηγή: gazzetta.gr