Αναστασίου:«Χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια»

Ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στην νοοτροπία της ομάδας του και στον τρόπο που έχασε απόψε την πρόκριση από την Ξάνθη. Τι είπε στα αποδυτήρια.

«Μετά το 1-1 της Ξάνθης και έχοντας δει τι γίνεται στο Κύπελλο, θέλαμε να αποφύγουμε οποιαδήποτε έκπληξη. Δυστυχώς δεν κάναμε τίποτα μέσα στο παιχνίδι από αυτά που είπαμε. Δεν δημιουργήσαμε τίποτα και θα έλεγα πως μετά την αποβολή, κάθως συγκεντρωθήκαμε σαν ομάδα αλλά δεν έφτανε. Δεν πρέπει να φτάνουμε σε αυτό το σημείο. Κατεβάσαμε μια έμπειρη ομάδα για να το διαχειριστούμε σωστά. Η απόδοσή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι στιγμές που δεν θέλεις να σου συμβούν. Πρέπει να βρούμε την δύναμη. Αυτό είπα στα παιδιά, όταν δεν δουλεύουμε και δεν ματώνουμε δεν θα κερδίζουμε το παιχνίδι. Δεν ματώσαμε καθόλου και αυτό είναι άσχημο. Χάσαμε σήμερα με κατεβασμένα τα χέρια».

Αν υπάρχει εξήγηση για την εικόνα:

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Τα παιδιά και αυτό που θα λέω είναι η νοοτροπία. Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία, δεν θα έλεγα όλοι μας. Δεν γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα. Έχουμε δρόμο, έχουμε αδυναμίες. Μόνο όταν δουλεύουμε όλοι μαζί, έχουμε δυνατότητες. Όταν υπάρχει η υποτίμηση του αντιπάλου μας κοστίζει και θα συνεχίσει αν δεν αλλάξουμε.

Θέλω να πω κάτι ακόμη. Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου αλλά τους χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Να συνεχίσουν να μας στηρίζουν γιατί υπάρχει δρόμος ακόμη. Έχουμε δρόμο. Μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα είναι σημαντικό να είμαστε κόσμιοι».

Για τον Μέντες:

«Δεν θα ήθελα να πω κάτι για τον Μέντες. Ότι είχα να πω τα είπα στα αποδυτήρια. Αυτά είναι προσωπικά δικά μας. Όλοι μπόρούν να έχουν μια κακή μέρα αλλα το θέμα ειναι η συνολική εικόνα».

Πηγή: gazzetta.gr