Σκληρή ομιλία Βόκολου στο Κορωπί!

Άστραψε και βρόντηξε ο Λεωνίδας Βόκολος στο Κορωπί, με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού να στέλνει μήνυμα στα αποδυτήρια ότι «όσοι δεν μπορούν, τελείωσαν»!

Το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι βαρύ μετά τον αποκλεισμό από την Ξάνθη και το πρωί της Παρασκευής έγινε ευρεία σύσκεψη στο Κορωπί, παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου. Άπαντες συμφώνησαν πως κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν αξίζει να φοράνε την φανέλα του «τριφυλλιού» και δεν έχουν την σωστή νοοτροπία. Μάλιστα, πριν την προπόνηση ο Λεωνίδας Βόκολος τα... έχωσε στους παίκτες! 

«Βρίσκομαι δύο μήνες στο σύλλογο και αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι ορισμένοι δεν έχετε καταλάβει το μέγεθος και το βάρος της φανέλας που φοράτε. Δεν έχετε αντιληφθεί τι είναι ο Παναθηναϊκός και τι σημαίνει να παίζεις για την ομάδα αυτή. Να ξέρετε πως η ανοχή τελείωσε. Έχουμε πάρει τις αποφάσεις μας σαν διοίκηση και θα τις δείτε άμεσα. Στην ομάδα θα αγωνίζονται αυτοί που ξέρουν που παίζουν, που έχουν τα κότσια και την προσωπικότητα. Επίσης, επειδή βγήκαμε εκτός Κυπέλλου μην νομίζετε ότι η χρονιά τελείωσε. Έχουμε το πρωτάθλημα μπροστά μας και αυτοί που μπορούν και θέλουν πρέπει να σκιστούν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι υπόλοιποι να ξέρετε πως δεν θα έχετε άλλες ευκαιρίες» τους είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού».

Πηγή: gazzetta.gr