Ζήτησε και πήρε παράταση για το θέμα της ΦΙΦΑ

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο το Δ.Σ. της Football League, στο οποίο μεταξύ άλλων συζητήθηκε το θέμα που είχε προκύψει με τον Ηρακλή και τη ΦΙΦΑ, για την οφειλή στον Ντάνι Λόπεθ.

Παράταση ζήτησε και πήρε ο Ηρακλής από το το διοικητικό συμβούλιο της Football League, αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με τη ΦΙΦΑ.

Σύμφωνα με αυτό, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, προ ημερών, είχε ζητήσει να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τους "κυανόλευκους", λόγω οφειλών στον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ντάνι Λόπεθ. ΄Βέβαια, η ΠΑΕ Ηρακλής, είχε προσκομίσει τις αποδείξεις πληρωμής του παίκτη, τόσο στην ΕΠΟ, όσο και στην Football League.

Στο σημερινό έκτακτο Δ.Σ., ο Ηρακλής έδωσε το παρών με τον Γιάννη Δέλκο και τον νομικό εκπρόσωπό του, Μηνά Λυσσάνδρου, ο οποίος "τρέχει" αποκλειστικά τις διαδικασίες για το θέμα αυτό. Οι "κυανόλευκοι" ιθύνοντες ζήτησαν παράταση μίας εβδομάδας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αλληλογραφία που έχουν με τη ΦΙΦΑ και να έχουν στο χέρι τους, την απόφαση της ανάκλησης αυτής της ποινής, από τη στιγμή, που η οφειλή ύψους 36.000 ευρώ, καλύφθηκε. 

Η Football League, έκανε δεκτό το αίτημα αυτό και θα συνεδριάσει εκ νέου, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.