«Μιλάει με Ντιναμό ο ΠΑΟΚ»

Ο Κοσμίν Ματέι επιβεβαίωσε μέσα από το gazzetta.gr τις επαφές της Ντιναμό με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας πως επιθυμεί διακαώς να φορέσει τα «ασπρόμαυρα». 

O ΠΑΟΚ συνεχίζει τη μεταγραφική αναζήτηση και στο στόχαστρο φέρεται να βρίσκεται ο Κοσμίν Ματέι της Ντιναμό Βουκουρεστίου. Οι Ρουμάνοι επιβεβαιώνουν τις επαφές, αλλά όχι και τις επίσημες κρούσεις των «ασπρόμαυρων» για τον 23χρονο. Παράλληλα, ο Ρουμάνος διεθνής εξτρέμ (μπορεί να παίξει και ως επιτελικός μέσος) μίλησε στο gazzetta.gr για το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τονίζοντας: «Ναι, γνωρίζω το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Μιλάει με την ομάδα μου, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να πω περισσότερα.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο κλαμπ, ξέρω αρκετά πράγματα για τον σύλλογο, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερες πληροφορίες» και πρόσθεσε: «Εχω μιλήσει με τον Λαζάρ και τον Ρατς, ξέρω τα καλύτερα και φυσικά θα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ». 

Ο Κοσμίν Ματέι αποτελεί τον ηγέτη της Ντιναμό Βουκουρεστίου, έχοντας 78 συμμετοχές και 18 τέρματα την τελευταία διετία. Ο 23χρονος εξτρέμ έγινε το 2014 και διεθνής με τη Ρουμανία, ενώ συμπεριλαμβάνεται στα μεγάλα ταλέντα της χώρας. 

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr