Επιστροφή Μαυρία στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Σάντερλαντ και ο Χάρης Μαυρίας επιστρέφει στο «τριφύλλι» ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι! Πως και γιατί ο Έλληνας εξτρέμ διάλεξε την ομάδα της καρδιάς του.

Όλα έδειχναν πως ο Στάθης Ταυλαρίδης και ο Σωτήρης Νίνης θα ήταν οι μοναδικές κινήσεις του Παναθηναϊκού στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ωστόσο, την τελευταία στιγμή έχουμε... Χάρη Μαυρία! Μετά από ολική ανατροπή δεδομένων ο διεθνής εξτρέμ συμφώνησε να επιστρέψει στο «τριφύλλι» μέχρι το καλοκαίρι, ως δανεικός από την Σάντερλαντ.

Ο Μαυρίας απέρριψε μια πολύ «δυνατή» προσφορά που είχε στα χέρια και είναι χαρακτηριστικό πως βρισκόταν με το ένα... πόδι στο αεροπλάνο! Όλα άλλαξαν, όμως, όταν ο Παναθηναϊκός έκανε την δική του κίνηση. Η αγάπη του παίκτη προς τον σύλλογο και οι κινήσεις που έγιναν το απόγευμα από ανθρώπους της ομάδας έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των «πρασίνων». Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται το Σάββατο στην Αθήνα για να πέσουν οι υπογραφές.

Ο νεαρός εξτρέμ, όπως και ο Καλτσάς, διάλεξε Παναθηναϊκό δείχνοντας πως παρά τις δυσκολίες που περνά ο σύλλογος, το πλάνο που εφαρμόζεται είναι ένα δυνατό διαπραγματευτικό «χαρτί» στα χέρια των ανθρώπων του κλαμπ.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr