Ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ να πάει στον Πανιώνιο

ΠΑΟΚ και Ποζατζίδης λύνουν τη συνεργασία τους με τον παίκτη να συνεχίζει την καριέρα του, για τα επόμενα τρία χρόνια, στον Πανιώνιο. Ποσοστό μεταπώλησης διατηρεί ο «δικέφαλος του Βορρά».

Παίκτης του Πανιώνιου θα πρέπει να θεωρείται ο Στέλιος Ποζατζίδης. Ο 20χρονος αμυντικός αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και να υπογράψει στη συνέχεια με την ομάδα της Νέας Σμύρνης για τα επόμενα τρία χρόνια.

΄Όσον αφορά στις απολαβές του, αυτές αναμένεται θα ανεβαίνουν κλιμακωτά κάθε χρόνο, με τον νεαρό αμυντικό να βάζει συνολικά στο λογαριασμό του 120.000 ευρώ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» επιθυμούσε να τον παραχωρήσει δανεικό στον Ολυμπιακό Βόλου, που έδειξε ενδιαφέρον. Ο ίδιος ο παίκτης, από την πλευρά του, ήθελε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, λόγω του ότι τα μόνα χρήματα με τα οποία αμείβεται είναι 800 ευρώ - όπως προβλέπεται από το μισθό του. 

Κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό από τους διοικούντες την ομάδα με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών. 

Για να δεχτούν στον «δικέφαλο του Βορρά» να τον αφήσουν να πάει στον Ιστορικό, του έβαλαν τον όρο ότι σε περίπτωση μεταπώλησης  του θα έχουν το δικαίωμα του 40% του ποσού που θα βάλει ο Πανιώνιος στα ταμεία του.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr