Έφτασε ο Μαυρίας

την Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (31/1) ο Χάρης Μαυρίας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού

Η πτήση της British Airways προσγειώθηκε λίγο μετά τις έξι το απόγυεμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τον 21χρονο εξτρέμ υποδέχτηκε ο Λεωνίδας Βόκολος.

Στα πρώτα του λόγια ο Μαυρίας τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα σπίτι μου. Ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένειά μου. Θέλω και εγώ να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους που έχουν μείνει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Αυτό δεν έχει σχέση, είναι μόνο ένα παιχνίδι. Εγώ θέλω να δουλεύω σκληρά και σε όλα τα παιχνίδια να βοηθάω την ομάδα».

Για την επιστροφή του: «Στον Παναθηναϊκό είναι άνθρωποι που τους ξέρω από μικρό παιδί, είναι η οικογένειά μου. Αν θα είμαι βελτιωμένος δεν θα το πω εγώ, θα φανεί στο γήπεδο. Εγώ θέλω να δουλεύω σκληρά και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν».

Για το αν θα μείνει μόνο μέχρι το καλοκαίρι: «Η συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι είναι αλλά θα δούμε».

Ο Μαυρίας πάει στα γραφεία της ΠΑΕ για να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα του δανεισμού του από την Σάντερλαντ. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του απόψε (31/1) το συμβόλαιό του. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο ξενοδοχείο της ομάδας για να συζητήσει με τον Γιάννη Αναστασίου.

Αύριο (1/2) το πρωί θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί, ενώ το μεσημέρι θα βρεθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του «τριφυλλιού» με τον Πλατανιά.