«Σωστή η διακοπή του πρωταθλήματος»

Συνέντευξη στην Ισπανική ιστοσελίδα «lainformacion.com» έδωσε ο επιθετικός του Πλατανιά Νταβίντ Τόρες, μιλώντας για όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, για την απόφαση της διακοπής του πρωταθλήματος, καθώς και για τη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα!


«Είναι ότι πιο έντονο έχω δει σε γήπεδο», τονίζει ο Ισπανός επιθετικός για τα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι, με τον ίδιο να αναφέρεται και στη διακοπή του πρωταθλήματος υπογραμμίζοντας πως «η απόφαση είναι σωστή, αυτό που συμβαίνει είναι θλιβερό».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νταβίντ Τόρες:

«Πρέπει να βελτιωθεί η ασφάλεια στα γήπεδα. Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή απόφαση η αναστολή, αυτό που συμβαίνει είναι θλιβερό και πρέπει να θέσουμε μια λύση. Οι παίκτες ψηφίζουν για την ασφάλεια τους, αν και μια επιβράδυνση του πρωταθλήματος είναι σίγουρο ότι τους επηρεάζει αρνητικά. Για μας είναι οι μεγαλύτεροι χαμένοι με αυτή τη διακοπή, επειδή θα πρέπει να αγωνίζονται συνέχεια με την επανέναρξη, καθώς χρόνος δεν υπάρχει. Ελπίζουμε όμως ότι σύντομα θα επιλυθεί το όλο θέμα», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός επιθετικός.

Έπειτα από τις δηλώσεις του για την αναστολή του πρωταθλήματος, ο Νταβίντ Τόρες αναφέρθηκε και στα όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

«Τις προάλλες στον αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού  αυτά που συνέβησαν ήταν ότι πιο έντονο έχω δει. Οι φωτοβολίδες, τα «πιστόλια», νομίζω ότι ήταν πολύ επικίνδυνα, ενώ θα μπορούσε να συμβεί και κάτι πιο σοβαρό», λέει ο ίδιος, ο οποίος πιστεύει ότι «η παρουσία των κροτίδων και φωτοβολίδων στα γήπεδα ποδοσφαίρου είναι φυσιολογικά».

Όσον αφορά για τους πιο βίαιους οπαδούς στην Ελλάδα: «Δεν είναι όλοι οι οπαδοί το ίδιο. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς είχαν προβλήματα αυτοί του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Οι δικοί μας (σ.σ. Πλατανιά) είναι ήσυχοι και έρχονται στο γήπεδο μόνο για να μας ενθαρρύνουν και ποτέ δε δημιούργησαν κάποιο πρόβλημα».

Ερωτηθείς να απαντήσει για την αλλαγή της κυβέρνησης και τον Αλέξη Τσίπρα, ο Τόρες επεσήμανε: «Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί με τη νέα ελληνική κυβέρνηση τώρα, ως συνήθως, αλλά νομίζω ότι οι αλλαγές θα έρθουν και θα δούμε τι θα συμβεί».

Όσον αφορά το ότι πολλοί Ισπανοί ποδοσφαιριστές φεύγουν από την Ισπανία λόγω των χαμηλών μισθών στο ποδόσφαιρο: «Είναι αλήθεια ότι η κατάσταση στην Ισπανία είναι πλέον πολύ δύσκολη και οι μισθοί έχουν μειωθεί πολύ, νομίζω ότι είναι ο κύριος λόγος που φεύγουν από την Ισπανία. Ζω μια πολύ θετική εμπειρία, είμαι σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που με βοηθά να βελτιωθώ και να μαθαίνω πράγματα».

ΠΗΓΗ: sdna.gr