«Έπρεπε -13 και να τους διώξουνε»!

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Σάββας Θεοδωρίδης, μίλησε στο Action24 και στην εκπομπή Man to Men με τον Χάρη Αλευρόπουλο. Ο κ. Θεοδωρίδης είπε:

Για την πορεία του Ολυμπιακού: «Τους τελευταίους δύο μήνες δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε ανάσα. Είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη που πήρε φέτος βαθμούς. Με τη νέα χρονιά αλλάξαμε προπονητή, νικήσαμε στην Ξάνθη και κάναμε επτά σερί νίκες. Είναι μεγάλη η κόπωση όμως. Κουράστηκε η ομάδα. Είναι παροδική η κάμψη. Θα συνέλθει σύντομα. Υπάρχουν παιχνίδια που παίζουμε μόνο για τη νίκη και δεν κοιτάμε το θέαμα. Στα τελευταία παιχνίδια δεν είμαστε ο Ολυμπιακός που θέλουμε».

Για το ντέρμπι: «Όταν μπαίνεις με κανόνια, δεν μπορεί να υπάρχει αποτέλεσμα. Στην Ευρώπη συζητούνται ευρύτατα οι εγκληματικές ενέργειες που έγιναν. Τον Κασάμι τον έχουν τρελάνει από την Ελβετία για να φύγει μετά από όσα έγιναν. Στο Καραϊσκάκη παίρνουμε συγχαρητήρια από όλους για την φιλοξενία μας. Μείον 13 βαθμούς έπρεπε να επιβληθούν στον Παναθηναϊκό και να κλείσει αυτό το γήπεδο επ’αόριστον. Μετά από την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη δεν υπάρχει Παναθηναϊκός. Ολοι λένε ότι τα επεισόδια ήταν προμελετημένα. Όλα όσα κάναμε εμείς ήταν μέσα στους κανονισμούς. Επιτρέπεται και ο πρόεδρος μας και ο προπονητής να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο. Κινδυνεύσαμε θανάσιμα. Κυνηγούσαν με τα βλήματα εμένα και τον κ. Μαρινάκη. Μπήκαμε μέσα για να δείξουμε στους παίκτες μας ότι δεν πρέπει να φοβούνται. Οι ξένοι με τα ζόρι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο να παίξουν. Είχαν φοβηθεί από αυτά που είχαν γίνει.

Ο Αλαφούζος στην Κρήτη με τον ΟΦΗ γιατί πήγε και έκατσε και χασκογελούσε; Υπήρχαν στην Λεωφόρο 16.000 άτομα αχαρακτήριστοι εναντίον 40 ατόμων της αποστολής μας, που πήγαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Μία εβδομάδα πριν από τον αγώνα τους είχα πει τι θα συνέβαινε. Και για το πανό που θα έβαζαν. Την Κυριακή το πρωϊ, πριν από τον αγώνα, τους είπα ότι η Θύρα 13 θα έχει ανοικτή την πόρτα. Βάλανε το πανό για να μπορέσουν να ανοίξουν την πόρτα. Ποιοι κάνανε τον έλεγχο;

Είχαν ενημερωθεί από πριν ότι ο κ. Μαρινάκης θα κάτσει στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν πιο σίγουρη η θέση του στον πάγκο, παρά στο μπουθ το οποίο δεν προστατεύεται.

Ο Περέϊρα δεν έκανε καμία χειρονομία. Ξένος προπονητής είναι, τι ξέρει και τι να πάει να κάνει; Εκανε ότι κάνει σε κάθε αγώνα.

Για όσους λένε για τον Σισέ, ποιος Σισέ; Εδώ ο άνθρωπος φορούσε φούστες»!