«Ο προπονητής πρέπει να ξέρει ότι το βράδυ μπορεί να είναι άνεργος»

Πρωταγωνιστής του Ροστόφ είναι τις τελευταίες ώρες ο Ιβάν Σαββίδης αφού η γυναικεία ομάδα χάντμπολ στην οποία είναι μέγας χορηγός, η Ρόστοφ Ντον, κατέκτησε το Κύπελλο Ρωσίας και μίλησε γενικότερα για τη δραστηριότητά του στον αθλητισμό, αναφερόμενος έστω και έμμεσα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ρώσος μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του βορρά» σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Komsomolskaya Pravda» αναφέρθηκε σε πολλά θέματα που αφορούν τις σχέσεις ομάδων με τη χρηματοδότηση, αλλά και στον τρόπο λειτουργίας τους.

Με αφορμή την επιτυχία της Ρόστοφ Ντον, τόνισε ότι «είναι ξεκάθαρο ότι τα σπορ δεν μπορούν να ζήσουν, χωρίς μια σταθερή χρηματοδότηση» ενώ αναφέρθηκε και στη διαφορά ανδρικού και γυναικείου αθλητισμού: «Τρελαίνεσαι όταν οι άνδρες κάνουν κάτι το οποίο δεν δουλεύει. Αντίθετα, με τις γυναίκες συμπάσχεις. Αυτή είναι όλη η διαφορά. Δεν ξέρω, συμβαίνει μόνο σε μένα; Θέλω να πιστεύω ότι κάθε αληθινός άνδρας αισθάνεται με αυτόν τον τρόπο, γι' αυτό είμαι χαρούμενος που παρακολουθώ γυναικείο χάντμπολ».

Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, αφού αποκαλύπτει ότι η αγαπημένη του παίκτρια είναι η Κάτια Ιλίνα, αναφέρεται γενικά για τα άτομα μέσα στις ομάδες: «Στα ομαδικά αθλήματα, υπάρχει πάντα ένας παίκτης που δίνει αυτοπεποίθηση στους άλλους. Που καθοδηγεί το παιχνίδι και από τον οποίο απορρέει αξιοπιστία».

Πηγή: sdna.gr