Καθάρισε με... «Άραβα» (βίντεο)

Με δύο γκολ του Χρήστου Αραβίδη (2', 77'), που ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Football League, η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 την Επισκοπή, στο Ρέθυμνο.

Η ΑΕΚ κατάφερε να ξεκινήσει ακόμη ένα παιχνίδι της στη φετινή σεζόν πετυχαίνοντας γκολ... με το «καλημέρα». Πριν συμπληρωθεί το δεύτερο λεπτό, ο Μπακάκης έκανε ένα ωραίο γύρισμα από δεξιά στην «καρδιά» της περιοχής και ο Αραβίδης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, στο 8' ο επιθετικός της Ένωσης βρέθηκε ξανά απέναντι από το τέρμα, έπειτα από κάθετη μπαλιά του Μάνταλου, όμως έχασε τον βηματισμό του και πλάσαρε άουτ. 

Στο 24' ο Ανάκογλου έκανε μια σέντρα από αριστερά, ο Πλατέλλας έκανε πλασέ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο σώμα του Αραβίδη(!). Στην εξέλιξη της φάσης ο Σοϊλέδης έκανε νέα σέντρα, ο Μάνταλος έπιασε κεφαλιά από καλή θέση, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Όσο περνούσε η ώρα, η Επισκοπή, αν και συνέχισε να δέχεται πίεση, κατάφερε να κερδίσει κάποια μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποια αξιόλογη ευκαιρία, αφού ακόμη και ένα σουτ του Πάλλα -στο 44'- από καλή θέση, έφυγε αρκετά άουτ. 

«Χτύπησε» ξανά... 

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Πάλλα να κάνει ακόμη ένα σουτ, αυτή τη φορά με καλύτερες προϋποθέσεις, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Η ΑΕΚ απάντησε με μια μεγάλη ευκαιρία τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Σοϊλέδης έκανε ένα δυνατό σουτ, ο Γουναρίδης προσπάθησε να μπλοκάρει, ο Αραβίδης έβαλε την προβολή, αλλά η μπάλα πήρε περίεργα φάλτσα και σταμάτησε πριν τη γραμμή.

Στο 70' ο Μάνταλος εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά, η μπάλα... επέστρεψε σε αυτόν και στη συνέχεια έκανε ένα καλό σουτ από πλάγια θέση, με τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι! Το δεύτερο γκολ για την ΑΕΚ ήρθε τελικά επτά λεπτά αργότερα. Ο Μάνταλος εκτέλεσε νέο κόρνερ και ο Αραβίδης με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έκανε το 2-0. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, αφού ένα καλό σουτ του Ζόριτς στο 89' πέρασε δίπλα από το δοκάρι. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Επισκοπή (Γιάσμινκο Βέλιτς): Γουναρίδης, Αργυρίου, Πετράκος (74' Μανουσάκης), Δελήμπασης, Πιθαρούλης, Βιγιαφάνε, Λάμπρου, Βιτώρος (85' Δρακάκης), Βουρβαχάκης, Νικολακάκης, Πάλλας.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου (80' Ντούνης), Πλατέλλας (64' Κρισάντους), Μάνταλος, Μπαρμπόσα (75' Ζόριτς), Αραβίδης.

Το 0-1 της ΑΕΚ... 

Το 0-2 για την ΑΕΚ... 

 

Πηγή: sdna.gr