«Ισως είναι πρόβλημα και η βαριά φανέλα»

Αναστρέψιμη χαρακτήρισε την κατάσταση στον Αρη, ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, που είδε την ομάδα του να χάνει από τη Δόξα Δράμας και να υποχωρεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς μέχρι σήμερα μετρούσε μόνο νίκες στον πάγκο του Αρη. Ο Κυπριακής καταγωγής τεχνικός, είχε το απόλυτο με το πέντε στα πέντε. 

Σήμερα, ωστόσο γνώρισε την ήττα. Παρόλα αυτά ο ίδιος δεν το βάζει κάτω και όπως υποστήριξε ο Αρης θα πανηγυρίσει στο τέλος της χρονιάς.

Αναλυτικά:

«Ένα ακόμα κακό παιχνίδι για την ομάδα μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γιατί είμαι κάθε μέρα με τους παίκτες μου. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται στα τελευταία δύο παιχνίδια. Δίνουν το 100% στην προπόνηση.

Πιθανόν το πρόβλημα είναι ίσως ότι οι παίκτες μου δεν έμαθαν να παίζουν σε τόσο κόσμο και με μία τόσο βαριά και ιστορική φανέλα. Είναι κρίμα γιατί ότι μου δείχνουν στην προπόνηση δεν μου δίνουν ούτε το 50% στα παιχνίδια. Θεωρώ ότι είναι αναστρέψιμη η κατάσταση. Δεν νομίζω ότι Πανσερραϊκός και Καβάλα θα συνεχίσουν να έχουν τέτοια αποτελέσματα μέχρι τέλους. 

Ελπίζω να έχουν κάποια άσχημα αποτελέσματα. Σίγουρα δεν έχουμε πλέον στα χέρια μας την άνοδο».

ΠΗΓΗ: sdna.gr