Διετές θέλει ο Σίλντενφελντ

Διετές συμβόλαιο φαίνεται πως θα ζητήσει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ προκειμένου να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και μετά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Κροάτης σέντερ μπακ αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στην άμυνα του «τριφυλλιού» και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ και μετά το τέλος του δανεισμού του το ερχόμενο καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του διεθνή αμυντικού με τη Διναμό Μόσχας εκπνέει τον Ιούνιο και είναι ελεύθερος από την 1η Ιανουαρίου να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Γι' αυτόν το λόγο οι «πράσινοι» αναμένεται σύντομα να έρθουν σε επαφή με τον εκπρόσωπο του 30χρονου στόπερ, προκειμένου να τον κρατήσουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα. Ο «Σίφο» φαίνεται διατεθειμένος να παραμείνει και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «SportDay», αναμένεται να αξιώσει ένα ποσό πάνω από 350-400 χιλιάδες ευρώ, ενώ σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου.

Ο Σίλντενφελντ, σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από το περιβάλλον του αναμένεται να ζητήσει διετές συμβόλαιο τουλάχιστον και αυτό είναι κάτι που δεν φαίνεται πως έχει ξεκαθαρίσει ακόμη από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Σε κάθε περίπτωση, περισσότερα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν από τη στιγμή που θα συναντηθούν οι άνθρωποι της ομάδας με την πλευρά του παίκτη για το συγκεκριμένο θέμα.