«Αν με θέλουν, θα μείνω»

Ο Σαρλ Ιτάνζ ξεκαθάρισε ότι δεν του έχει γίνει πρόταση για ανανέωση, αλλά τονίζει ότι θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ, εφόσον και η ομάδα θέλει να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας μίλησε στο περιθώριο της βράβευσής του ως MVP του ΠΑΟΚ για τον Ιανουάριο:

Για την «ενεργοποίησή του στο δεύτερο γύρο: «Δεν ήταν εύκολη για μένα αυτή η κατάσταση. Δεν μου έχει ξανατύχει. Πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα όταν είσαι ποδοσφαιριστής και να έχεις ένα συγκεκριμένο σκεπτικό. Να δουλεύεις συνέχεια, είτε αγωνίζεσαι, είτε όχι, για να μπορείς να είσαι έτοιμος όταν έρθει η στιγμή. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις και σε αυτό που θες»

Για το μέλλον του: «Αν μου το ζητήσει η ομάδα και μου κάνει πρόταση, τότε μπορεί να μείνω. Αυτήν τη στιγμή δεν έχω να πω τίποτα διότι δεν ξέρω τι θα γίνει. Πέρυσι πέρασα ένα δύσκολο χρόνο καθώς έφυγα για την Τουρκία και χρειάστηκε να αφήσω πίσω την οικογένειά μου. Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει κάποια κουβέντα ή κάποια συνάντηση, δεν υπάρχει κάτι που να δείχνει το οτιδήποτε».

Για τα επεισόδια και την αναστολή του πρωταθλήματος: «Τι να πω... Εγώ είμαι εδώ χρόνια και έχω δει πολλά, έχοντας παίξει σε τρεις ομάδες. Στο τέλος συνηθίζεις και αυτό είναι το χειρότερο».