«Ο Μαρινάκης είναι ο άρχοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Ως ηθικός νικητής του ντέρμπι παρά το -3 νιώθει ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος μίλησε και για το πως αντιλαμβάνεται τον ρόλο του Βαγγέλη Μαρινάκη στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ιδιαίτερα καυστικός για τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν με δηλώσεις του στο «tportal.hr», ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο Κροάτης αμυντικός όταν με αφορμή τα όσα έγιναν στο ντέρμπι αρχικά είπε: «Κερδίσαμε, αλλά μας αφαιρέθηκαν οι τρεις βαθμοί εξαιτίας των επεισοδίων. Τώρα με εννιά αγωνιστικές για το τέλος είμαστε πίσω έξι βαθμούς αντί για τρεις. Εμείς όμως αισθανόμαστε ηθική νικητές».

Στη συνέχεια όμως συμπλήρωσε: «Σαν αθλητές θέλουμε να κερδίζουμε στον αγωνιστικό χώρο και εκεί το επαναλαμβάνω αισθανόμαστε ως νικητές. Ωστόσο, όλες οι προσπάθειές μας δεν ανταποδίδονται. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο Μαρινάκης, είναι ο απόλυτος άρχοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι το Α και το Ω και είναι ολοφάνερο ότι δεν αρκεί να είσαι καλύτερο μόνο μέσα στο γήπεδο».

Όσον αφορά την διακοπή είπε: «Αυτή είναι η τρίτη διακοπή στο πρωτάθλημα και αυτό δεν μας βοηθά. Με το που πιάνουμε το ρυθμό μας υπάρχει κάποια διακοπή. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να αρχίσει το πρωτάθλημα γιατί μετά από τρεις εβδομάδες υπάρχει και η διακοπή για τις εθνικές ομάδες».

Με αφορμή το ταξίδι-αστραπή που έκανε στο Ζάγκρεμπ είπε:  «Όποτε έχω την ευκαιρία πετάγομαι στο Ζάγκρεμπ, γιατί η μεγάλη μου κόρη πηγαίνει σχολείο εκεί και είναι λίγο δύσκολο να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον. Όποτε όμως έχουν εκείνοι την ευκαιρία έρχονται στην Αθήνα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο μέλλον του λέγοντας: «Θα δούμε... Αν όλα είναι ΟΚ και ανανεώσω το συμβόλαιό μου εδώ, τότε η οικογένεια μου θα έρθει σε εμένα».